Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Lodówka Samsung RS50N3913BC brzydki zapach wody z dozownika i głośna praca zamrazalnika

(Argomento creato il giorno: 06-01-2020 02:16 PM)
1954 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

1980piotrek
First Poster
Opzioni

Witam jestem tu nowy

Lodówka podłączona jakieś dwa miesiące temu, nalewam ostatnio wodę z dozownika a ona poprostu śmierdzi stechlizną, starością. Do tej pory prawie nikt nie korzystał z tego dozownika.

Drugi temat to głośna praca lodówki.

Co jakiś czas bodajże zamrażalka zaczyna głośno pracować, ale zauważyłem że po otwarciu drzwi od zamrażalnika odgłos ustaje i tak jest za każdym razem, a później to samo. Ta głośna praca lodówki to tak 20minut dziennie.. 

Pomóżcie bo nie wiem co robić, nowy drogi sprzęt a tu takie akcje

0 Likes
4 Risposte
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opzioni

@1980piotrek  Nie wiem, czy zaglądałeś do instrukcji obsługi na stronę 58" Rozwiązywanie problemów"1.PNG

2.PNG

0 Likes
1980piotrek
First Poster
Opzioni

Wszystko sprawdzone i ustawione wg instrukcji, a śmierdzi woda z dozownika a nie wnętrze lodowki

0 Likes
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opzioni

Proponuje Ci o nagranie tych dziwnych dźwięków i wysłanie przez e-mail https://www.samsung.com/pl/support/email-technical-question/

Też napisz, że masz dziwny zapach.

0 Likes
Opzioni

Cześć @1980piotrek ,

Nagrania prześlij koniecznie przez formularz. Co do zapachu spróbuj po pierwsze przelać przez dozownik kilka litrów wody. Sprawdź też filtr. Został zamonotowany zgodnie z instrukcją? Był przed instalacją zabezpieczony czerwonymi zaślepkami na końcach?

Jeśli filtr był niezabezpieczony lub przechowywany nieprawidłowo to możliwe, że trzeba będzie wymienić filtr.

0 Likes