Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Pralka Samsung nie można polaczyc pralki do wi fi

(Temat utworzony: 30-03-2018 08:38 AM)
19509 Wyświetlenia
LOL_12
Journeyman
Opcje

3 tygodnie temu zakupilem pralke samsung WW90M640. Którą próbowalem podlaczyc pod WI-FI.

Próbowalem  z aplikacja Smart Home i z aplikacja Samsung Smart washer obie nie dzialaja i rozlaczaja WI-FI w telefonie

LG K10 LTE

Prosze o szybka odpowiedz

0 Like
Przejdź do rozwiązania
ferbions
Student
Opcje
pojawia mi się bład ze nie jestem zalogowany do konta samsung account, ale jestem... nie wiem o co chodzi.
0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ferbions wyczyść dane i pamięć aplikacji Smart Things na telefonie. W trakcie podłączania pralki telefon nie może szukać nowego WiFi, musi być na sztywno w sieci domowej. Telefon ma wykryć tylko pralkę a nie nową sieć. 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
ferbions
Student
Opcje
@szewcu72 dziękuję bardzo za rozwiązanie problemu, pomogło wyczyszczenie pamięci i danych w apce :smiling-face:
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ferbions kliknij rozwiązanie dla postu, który był pomocny, aby w przyszłości inni mogli go łatwiej odnaleźć.  :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
ferbions
Student
Opcje
klikam ale.nic się nie dzieje.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ferbions nie ten mrugający tylko ten przy pozostałych przyciskach pod postem.

0 Like
ferbions
Student
Opcje

innych przycisków pod postem nie ma.innych przycisków pod postem nie ma.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@ferbions ok, już wiem dlaczego. Nie ty zakładałeś temat, stąd nie wyświetla się ci ten przycisk. Spoko, ważne że udało się rozwiązać problem i będziesz mógł "podglądać" i sterować pralką z poziomu telefonu. :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like
michal29
First Poster
Opcje

Kupiłem pralke  samsung ww90t634dlh/s6 autodose ai control, nie moge sie połaczyc wyskakuje błąd łączenia, resetowałem pralkę, apke, wyczyściłem , serwisant był i wymienił panel przedni co jest moduł wifi i dalej lipa 

0 Like
HubertK
Expert
Opcje

@michal29 Cześć! Z jakiego systemu korzystasz na telefonie, czy jest to Android, czy może IOS? Która wersja systemu?

0 Like