Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie polecam zakupu na sklepie Samsunga

(Temat utworzony: 30-08-2023 03:14 PM)
1255 Wyświetlenia
duczekzabrze
Journeyman
Opcje

Witam , nie polecam zakupów w sklepie samsunga. Zakupilem w promocji Telefon S23 z galaxy watch 5 w promocji  i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem Faktury . Dostałem FV na Dane z paczkomatu. Księgowa nie może taki dokument zaksięgowac wiec jestem 900zł stratny . Zgłaszałem juz wiele razy i ciągle jestem zbywany ze problem zgłosili i mam czekać. Miesiąc czasu nie potrafią ogarnać idiotycznej Faktury ?? Samsung to niestety moloch  który ma gdzieś klientów. Telefony sprzedaje z wadami  i nikt sie nie przejmuje . Aparat w S23 robi gorsze fotki niz poprzednik S20FE5G

OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@duczekzabrze, znam Twoją sprawę, zainterweniuję ze swojej strony i postaram się popchnąć temat do przodu.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Dziękuję, choć tracę już nadzieję. W życiu bym nie pomyślał że taka firma może mieć takie podejście
0 Like
jeronimo1
Hotshot
Opcje
Wszystko zależy od tego jak wszystko wypełniałeś przy zakupie. Ja też dokonałem zakupu na fv i wszystko było ok.
Wypełnialem adres dostawy przez InPost, zaznaczałem FV i wypełniałem oddzielnie dane do FV. A faktura przyszla mi na email.
Wielokrotnie dokonywałem zakupu w sklepie Samsunga i nigdy nie miałem problemu z wystawieniem faktury.
duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Samsung wysłał korektę fv. Późno ale wysłał.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Cieszę się, że udało się wyjaśnić sprawę.

0 Like
duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Niestety niesmak pozostał. Zobaczymy jak samsung podejdzie do sprawy z rozmytymi zdjęciami w s23. Skanując dokumenty muszę używać starego Huawei p30 lite bo lepiej robi niż nowy s23
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@duczekzabrze, odnośnie zdjęć mamy dedykowany wątek na forum gdzie można prowadzić dyskusję na ten temat.

0 Like
jachn29
Explorer
Opcje
Jak w tytule, jeśli chcecie mieć spokój i telefon na drugi dzień wybierzcie elektromarket. 
Kupilem s23 dokładnie miesiąc temu. Na raty, z kodami zniżkowymi. Kolor szary. Po 2 tyg. pytam co z telefonem, odp. Trzeba czekać do 4 tyg bo to kolor ekskluzywny, specjalnie dla mnie produkowany. W kolejnym dniu mail, że przy zamówieniu był błąd systemowy, szarego nie ma. Przyślą czarny. Odpisałem,że chce lawendowy, bo są wszystkie kolory dostępne w ich sklepie. Odp Samsunga: Nie, tylko czarny. Mija miesiąc a ja wciąż bez telefonu...
0 Like
Daniel2015
Pathfinder
Opcje
Nie przesadzaj, do wydania S25 Ultra na pewno dostaniesz.😀
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Kupowałem wielokrotnie w sklepie Samsung i nigdy nie miałem żadnych problemów. Opisana sytuacja nie powinno mieć miejsca i całkowicie rozumiem negatywną opinię. Należy jednak pamiętać, że błędy zarówno ludzkie jak i po stronie oprogramowania mogą się zdarzać. Trzymam kciuki, że sprawę uda się załatwić w niedługim czasie.