Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak zwrotu środków

(Temat utworzony: 29-10-2024 02:48 PM)
323 Wyświetlenia
Mery_Wave7
First Poster
Opcje

Cześć, 

zwróciłam uwagę, że nie tylko ja mam z tym problem, dlatego postanowiłam napisać tego posta, żeby podzielić się swoją historią i a nóż ktoś to przeczyta przed zakupami na stronie Samsung Polska. 

Zamówiłam 4 sprzęty AGD na łączą sumę 8 tysięcy złotych przez sklep Samsung, ponieważ bank, w którym mam konto oferował kod rabatowy na zakupy. Dwa sprzęty zamówiłam nie takie jak powinnam, więc chciałam je wymienić, za dopłatą, ale takiej możliwości nie było. Jako, że im więcej produktów kupiłam tym większy rabat dostałam nie mogłam zwrócić tylko dwóch sprzętów tylko wszystkie cztery. Proces zwrotu jest bardzo nieprzyjemny, należało samemu zwrócić sprzęty do magazynu pod Warszawą, co oczywiście było bardzo drogie. Mimo to, zdecydowałam się na zwrot wszystkich sprzętów. 16 października minęły 2 tygodnie w ciągu których miałam dostać zwrot środków. Pomimo telefonu do obsługi samsunga po dostarczeniu sprzętów w celu upewnienia się czy wszystko z tym zwrotem jest w porządku 22 października dostałam informację, że nie mają mojego numeru konta, a jestem niemal pewna, że w formularzu zwrotu go wpisywałam. Podałam numer konta tego samego dnia. Minął kolejny tydzień, a pieniędzy nadal nie ma. Obsługa klienta oczywiście nic nie może zrobić, dane przekazane do działu zwrotów i nie wiedzą kiedy przelew zostanie wykonany. Za każdym razem rozmawiam z kimś innym na infolinii, nikt nie jest w stanie udzielić mi żadnych konkretnych informacji. Oferują bon na zakupy w ich sklepie w ramach przeprosin, ale nie wiedzą jeszcze na jaką sumę, bo nie wiedzą jak długie będzie opóźnienie ze zwrotem. Szczerze to po tak nieprzyjemnym wydarzeniu wątpię, abym zrobiła kolejne zakupy w tym sklepie. Jest to duża korporacja, a mają tak podstawowe problemy. Bardzo się zawiodłam i do dzisiaj nie wiem kiedy dostanę zwrot środków….  

0 Odpowiedzi