Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dostępność Buds 3 Pro

(Temat utworzony: 15-07-2024 08:45 PM)
8475 Wyświetlenia
Entity2702
Journeyman
Opcje

Siemka, ma ktoś informacje czy Budsy 3 Pro będą dostępne w najbliższym czasie? Na ten moment w sklepie samsunga są niedostępne, a zależy mi żeby je kupić jeszcze przedpremierowo.

53 Odpowiedzi
vinvolod
Navigator
Opcje
Premiera już się odbyła 10.07. Pierwsze sztuki mamy dostać po 18.07
0 Like
Blasse
Journeyman
Opcje
Podłączam się pod pytanie. Oferta przedpremierowa teoretycznie dostępna jeszcze przez tydzień, ale trudno z niej skorzystać jak produkty niedostępne w sklepie Samsung 😉
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Entity2702@Blasse, nie posiadamy informacji, kiedy Buds3 Pro będą ponownie dostępne, należy na bieżąco sprawdzać ofertę sklepową, jest ona cały czas uzupełniana.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

DonGrigori
Pathfinder
Opcje
We wszystkich popularnych sklepach można zamówić. Cashback i etui również do zgarnięcia.
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
https://www.euro.com.pl/sluchawki/samsung-galaxy-buds3-pro-sm-r630nza-dokanalowe-bluetooth-srebrny.b...

Tu możesz normalnie zamówić. Jest napisane, że wysyłka po 18.07.
0 Like
Entity2702
Journeyman
Opcje

Prawda, że można, ale wtedy już nie mogę skorzystać z promocji ekskluzywnych dla sklepu samsunga. 

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Entity2702, Warto regularnie odświeżać stronę, ponieważ czasami zapasy są uzupełniane małymi partami, które szybko schodzą.

Entity2702
Journeyman
Opcje

Wczoraj włączyłem powiadomienia o dostępności, ale jeszcze nic nie przyszło. Ale i tak sprawdzam dosyć często.

0 Like