Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie polecam zakupu na sklepie Samsunga

(Temat utworzony: 30-08-2023 03:14 PM)
1289 Wyświetlenia
duczekzabrze
Journeyman
Opcje

Witam , nie polecam zakupów w sklepie samsunga. Zakupilem w promocji Telefon S23 z galaxy watch 5 w promocji  i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem Faktury . Dostałem FV na Dane z paczkomatu. Księgowa nie może taki dokument zaksięgowac wiec jestem 900zł stratny . Zgłaszałem juz wiele razy i ciągle jestem zbywany ze problem zgłosili i mam czekać. Miesiąc czasu nie potrafią ogarnać idiotycznej Faktury ?? Samsung to niestety moloch  który ma gdzieś klientów. Telefony sprzedaje z wadami  i nikt sie nie przejmuje . Aparat w S23 robi gorsze fotki niz poprzednik S20FE5G

24 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Fakturę możesz pobrać ze strony sklepu. Zaloguj się i przejdź kolejno do: profil (prawy górny róg) > Zamówienia > Wybierz opcję "Zobacz szczegóły" przy danym zamówieniu > Pobierz fakturę.

duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Co mi to da skoro tam nie ma moich danych ?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Na fakturze powinny znajdować się informacje odnośnie nabywcy oraz adresu dostawy. Sprawdziłem na ostatniej fakturze i w moim przypadku jest wszystko w porządku. Czy podałeś prawidłowe dane nabywcy podczas składania zamówienia?

duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Podalem prawidłowe dane , firma samsung twierdzi że jakiś problem mieli ale teraz mają mnie w 4 literach
0 Like
duczekzabrze
Journeyman
Opcje

a tak samsung zaznaczył 

0 Like
duczekzabrze
Journeyman
Opcje

teraz od miesiąca nie potrafią poprawić swojego błędu 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Rozumiem. Pozostaje w dalszym ciągu kontaktować się ze sklepem. Próbowałeś złożyć reklamację bezpośrednio na stronie sklepu? Możesz to zrobić przechodząc do: Wsparcie > Kontakt z nami > Pomoc z zamówieniem w sklepie Samsung > Formularz reklamacji.

duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Oczywiście że tak , telefonicznie.,mailowo, WhatsApp, czat
0 Like
duczekzabrze
Journeyman
Opcje
Samsung sie wypina twierdząc że zgłosili do odpowiedniego działu. Zenada. Ostatni moj zakup
0 Like