Cześć!Najważniejsze wydarzenie już za nami! W tym artykule chciałbym wam przedstawić najnowsze składane urządzenia Galaxy Z Fold6 oraz... Wyświetl post
W tym wątku poznacie oficjalną gamę etui oraz akcesoriów do najnowszych urządzeń składanych Samsung. Zachęcam także do dyskusji na temat ochrony... Wyświetl post
Najważniejszą nowością w Galaxy Z Flip5 jest powiększony zewnętrzny ekran. Jest znacznie większy niż 1,9-calowy ekran w jego poprzedniku,... Wyświetl post
Bateria, która już sama w sobie jest słaba, po aktualizacji do OneUi 7 jest tragedią.
Nie dość, że Android 15 został udostępniony 100 lat za... Wyświetl post
Cześć po aktualizacji androida 15 z nakładką One Ui 7.0 w telefonie Samsung Galaxy Z fold 6 zniknęła mała ikonka qiuck share przy wyborze zdjęcia w... Wyświetl post
Cóż, co aktualizacja to coraz mniej Samsunga w Samsungu. Szkoda bo ta droga prowadzi do katastrofy. Co do reszty, czy komuś udało się włączyć Now... Wyświetl post
Ogolnie lipa nie mozna wylaczyc niektorych aplikacji na panelu powiadomien... faceebok tez jakos dziwnie wyglada nie na pelnym ekarnie szary pasek... Wyświetl post
Cześć.
Jak widzicie na zdjęciu poniżej z mojego Flipa 5 odkleja się folia zabezpieczająca ekran. Czy takie odklejanie się podchodzi pod... Wyświetl post
Cześć,
Wynieniał ktoś folie ochronnąw Flipie 4 na własną rękę w serwisie i mógłby podpowiedzieć ile kosztuje taka przyjemność? Wymieniałem... Wyświetl post
Hejka zauważyłam ostatnio ze jak otwieram mojego flipa to jest czarny ekran i jakiś czas nie mogę go odblokować chociaż słychać dźwięk... Wyświetl post
Dzień dobry. Nie mogę znaleźć w internecie informacji. Byłem jakiś czas temu w serwisie Samsunga na wymiane folii zabezpieczającej wewnętrzny... Wyświetl post
Na środku w miejscu zgięcia w telefonie z flip 6 pojawił się żółty cienki odzielający górna część ekranu od dolnej pasek. Czy są to przepalone... Wyświetl post
Właśnie zaaktualizowałem swojego Galaxy Z Fold 6 i na ekranie nagle wyskakują dwie belki nawigacyjne za pomocą gestów. Po zmianie na przyciski,... Wyświetl post
Witam mam pytanie do osób które mają flipa 5 czy w ciągu 5 minut od rozłożenia telefonu bateria leci 10 prawie procent w dół. Ktoś też tak posiada... Wyświetl post