Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wymiana folii ochronnej Flip4

(Temat utworzony: 23-10-2024 10:28 PM)
752 Wyświetlenia
xFlame
Journeyman
Opcje
Cześć,
Wynieniał ktoś folie ochronnąw Flipie 4 na własną rękę w serwisie i mógłby podpowiedzieć ile kosztuje taka przyjemność? Wymieniałem już 3 razy zawsze na gwarancj, ale niestety gwarancją się skończyła i nie wiem na ile się uszykowac. 
0 Like
6 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Koszt wymiany w tym modelu ok 150zł
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
U mnie w mieście biorą 200 złotych:)

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

klientka246135
First Poster
Opcje
Witam. Czy folie na ekranie samsunga flip 4 wymienia mi od ręki czy muszę zostawić telefon na dłużej? Mam jeszcze jedno pytanie, czy zrobię to w sklepie np. Media expert czy muszę się udać do serwisu?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@klientka246135 Wymiana w serwisie to często 1-3 godziny więc de facto od ręki. Żeby tak było musisz iść bezpośrednio do serwisu. Jeżeli oddasz do sklepu to będziesz czekała jak na normalną naprawę.

Hazeee
First Poster
Opcje
Mi powiedziano, że wymiana foli nie podlega gwarancji w Samsungu Flip4 gdyż zużyła się w skutek używania i trzeba ja wymienić na swój koszt 🤔. To jej wymiana z uwagi na skrzypienie przy otwieraniu/zamykaniu oraz brak przejrzystości na zgięciu podlega gwarancji czy też nie 🤔
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Hazeee A byłeś w autoryzowanym serwisie? Sprzęt jest z polskiej dystrybucji? W zagranicznych urządzeniach bez dowodu zakupu nie wymienią Ci folii bezpłatnie, ale generalnie jeżeli folia zaczyna się odklejać, pękać czy generalnie utrudniać działanie sprzętu to zazwyczaj wymieniana jest w ramach gwarancji.