Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ramka/zawias

(Temat utworzony: 14-12-2023 10:13 AM)
112 Wyświetlenia
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Telefon używam od 2 dni i dopiero dziś to zauważyłem. Jest to normalne czy reklamować? Z lewej strony na zdjęciu ramka delikatnie trze o zawias otwierając telefon a z prawej jest minimalna szczelina. Zamyka się prawidłowo. Miał ktoś tak ? 

image

KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Masz w sumie identycznie jak ja tylko ja na tym rogu zaokrąglonym z zawiasu mam delikatne ryski już od otwierania, też masz ?
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mam parę rysek, ale staram się dbać. Zawias jest to zewnętrzna cześć i zawsze będzie bardziej narażona na ryski
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Ale on się rysuje tylko w miejscu gdzie ramka przy otwieraniu go dotyka :face-with-tears-of-joy:
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
,20231213_225424_1000000719_1702504710.jpg20231213_225211_1000000717_1702504764.jpg
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
.20231213_230330_1000000720_1702505013.jpg
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak jak już kolega @W99 potwierdził. Nie jest to żadna wada, tylko telefon jest tak skonstruowany, ze w dolnej czesci zawiasu mamy niewielką szczeline. Wszystkie Foldy tak mają czy to je 5 czy tez 4. A Pana z Media Expert, to proszę nie słuchać bo nie dość że gada głupoty, to wprowadza Pana w błąd.
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Jedni mają proste, jedni krzywe, dziwne to jest.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z jakim Foldem sie nie spotkałem to każdy ma szczelinę. Każdy taki telefon jest składany tak samo. Tyle co pracuje w serwisie i słyszałem różnego rodzaju rzeczy i opinie ludzi to mógłbym książkę napisać. Ja Panu mówię to jako technik że z Pana telefonem jest wszystko ok i nie ma Pan powodu do zmartwień.
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Nawet gdy na dole jest tak mała szczelina ze przy otwarciu że dotyka o krawędz zawiasu i pozostawia rysy?
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Szczeliny to ja wiem ze sa i powinny być, tylko tak jak mówię szpara zaczyna się od góry i zmniejsza się aż do dołu, gdzie na dole przy otwieraniu telefonu widać jak dotyka zawiasu a u góry pozostaje bez zmian.
0 Like