Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ramka/zawias

(Temat utworzony: 13-12-2023 09:48 PM)
311 Wyświetlenia
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Telefon używam od 2 dni i dopiero dziś to zauważyłem. Jest to normalne czy reklamować? Z lewej strony na zdjęciu ramka delikatnie trze o zawias otwierając telefon a z prawej jest minimalna szczelina. Zamyka się prawidłowo. Miał ktoś tak ? 

image

42 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, również korzystam z modelu Galaxy Z Fold5 i mogę potwierdzić, że u mnie taka szczelnia w tym samym miejscu jest, to jest normalne.
Natomiast, co ma Pan na myśli przez " ramka delikatnie trze o zawias"? Czy są jakieś trudności z otworzeniem telefonu?
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Z jednej strony jest szpara a z drugiej jej nie ma i ramka dochodzi do zawiadsu i nie ma w tym miejscu szpary. Otwiera się normalnie.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jak wspominałem wcześniej, ja również tak mam. Warto poczekać na opinię innych użytkowników tego modelu.

Moim zdaniem jest wszystko ok.

Ja tymczasem wołam naszego Technika @_Technik_. Może on coś doradzi 😀
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Nie mam jak zdjęcia zrobić ale ta szpara idzie od większej i przez całą długość się zwęża aż na samym dole łączy się z zawiasem po czym jak otwieram telefon to jest wszystko dobrze tylko ta dolna ramka jest tak blisko zawiasu ze ociera się o niego.
0 Like
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Na szybko namalowałem. Coś w tym stylu :smiling-face: jak masz wyobraźnię to zrozumiesz eheheh20231213_213849_1000000822_1702499930.jpg
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
A proszę jeszcze zrobić zdjęcie zawiasu, jak Fold jest całkiem złożony
Czy jest Pan wstanie nagrać filmik jak otwiera Pan folda ( tak, żeby było widać zawias) i wstawić tutaj do niego link?

KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Teraz nie jestem w stanie tego zrobić ale jak jest złożony to są szczeliny i nic nie dotyka zawiasu lecz nie jest ta szczelina jednolita tylko a dole mniejsza a u góry większą
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę bardzo, na tym zdjeciu idealnie widać, że u dołu szczelina jest szersza 77bcfdac506cd6602ffe6fb92464d515.jpeg_1000002135_1702500458.jpg
KrZyHuUuU
Voyager
Opcje
Czyli to tak ma być?
Bo pytałem sprzedawcy w media expert żeby się doradzić przez zwrotem i powiedział że to jednak jest wada, więc sam już nie wiem.. do godziny wyślę zdjęcia
0 Like