Telefon używam od 2 dni i dopiero dziś to zauważyłem. Jest to normalne czy reklamować? Z lewej strony na zdjęciu ramka delikatnie trze o zawias otwierając telefon a z prawej jest minimalna szczelina. Zamyka się prawidłowo. Miał ktoś tak ?
Witam, również korzystam z modelu Galaxy Z Fold5 i mogę potwierdzić, że u mnie taka szczelnia w tym samym miejscu jest, to jest normalne. Natomiast, co ma Pan na myśli przez " ramka delikatnie trze o zawias"? Czy są jakieś trudności z otworzeniem telefonu?
Nie mam jak zdjęcia zrobić ale ta szpara idzie od większej i przez całą długość się zwęża aż na samym dole łączy się z zawiasem po czym jak otwieram telefon to jest wszystko dobrze tylko ta dolna ramka jest tak blisko zawiasu ze ociera się o niego.
A proszę jeszcze zrobić zdjęcie zawiasu, jak Fold jest całkiem złożony Czy jest Pan wstanie nagrać filmik jak otwiera Pan folda ( tak, żeby było widać zawias) i wstawić tutaj do niego link?
Teraz nie jestem w stanie tego zrobić ale jak jest złożony to są szczeliny i nic nie dotyka zawiasu lecz nie jest ta szczelina jednolita tylko a dole mniejsza a u góry większą
Czyli to tak ma być? Bo pytałem sprzedawcy w media expert żeby się doradzić przez zwrotem i powiedział że to jednak jest wada, więc sam już nie wiem.. do godziny wyślę zdjęcia