Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Folia zabezpieczająca ekran

(Temat utworzony: 22-01-2021 02:12 PM)
2884 Wyświetlenia
share28
Navigator
Opcje
Witam, jak tam Wasze folijki na ekranie głównym? U mnie zaczyna powoli odchodzić na zgieciu przy gornym zawiasie, kupilem juz drugą i zastanawiam sie czy ja zakladać. Samsung poinformowany o tym mowi że mozna używać baz folii i nie traci sie gwarancji, oni sami nie wymieniają.
0 Like
19 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Kupiłeś oryginalną folię czy zamiennik z innej firmy? Widziałem kilka recenzji wideo na YouTube, gdzie użytkownicy postanowili zdjąć oryginalną folię a następnie zakładali zamienniki.

0 Like
share28
Navigator
Opcje
nie ma ryginalnych folii, tak pr,ynajmniej twierdzi Szajsung. Ja mam z allegro, jednak widzę, że rozni sie troche od tych ktore sa pokazywane na yt
0 Like
Miciosss
Explorer
Opcje
Na Twoim miejscu kupił bym szkiełko, ponieważ lepiej chronią telefon i są bardziej wytrzymałe.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dyskusja dotyczy folii na wewnętrznym, składanym wyświetlaczu.

Miciosss
Explorer
Opcje
I wszystko jasne 😁😁😁
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Trafiłem na oryginalną folię - model GH81-19520A. Według poniższego sklepu jest to folia na wewnętrzny wyświetlacz.

https://www.czescisamsung.pl/filtr_folia_ochronny_uv_do_samsung_galaxy_z_fold_2_sm-f916,125,77027.ht...

share28
Navigator
Opcje
słabo to wygląda, w zasadzie w ogóle nic nie widać, nie wiadomo jaki jest sposób aplikacji, a to w zasadzie jest najważniejsze ;(
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Kiedyś pytałem o sposób aplikacji folii dla innych modeli i otrzymałem informację, że należy się w tej sprawie skontaktować z serwisem. Sklep nie posiada instrukcji montażu a jedynie części zamienne. Podejrzewam, że w tym przypadku będzie podobnie. Jeżeli mimo wszystko zdecydujesz się na zakup to daj znać jak to wygląda i czy udało się nałożyć folię.

share28
Navigator
Opcje
Ja mam juz kupioną folię, ale nie oryginała. Czekam aż obecna się zużyje i dopiero wtedy będę myślał o wymianie. Pewnie zrobię to na wlasną rękę.
0 Like