Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Folia zabezpieczająca ekran

(Temat utworzony: 22-01-2021 02:12 PM)
2879 Wyświetlenia
share28
Navigator
Opcje
Witam, jak tam Wasze folijki na ekranie głównym? U mnie zaczyna powoli odchodzić na zgieciu przy gornym zawiasie, kupilem juz drugą i zastanawiam sie czy ja zakladać. Samsung poinformowany o tym mowi że mozna używać baz folii i nie traci sie gwarancji, oni sami nie wymieniają.
0 Like
19 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Dziękuję za informację. Jak nadejdzie moment wymiany to koniecznie podziel się wrażeniami z montażu.

0 Like
FolySasha
First Poster
Opcje
Skoro ekran jest składny co bardzo zabezpiecza go przed porysowaniem po co w ogóle zakładać tą folie? Czy można zdjąć ta która jest fabrycznie nałożona? Strasznie dużo zanieczyszczeń wchodzi do okienka aparatu i praktycznie wyczyszczenie go jest niemożliwe.
0 Like
share28
Navigator
Opcje
Na YT są osoby, które nagrały filmik jak zdejmują, ale jak sprawa wygląda po jakimś czasie?! Podejrzewam że robią się ryski z którymi nic nie można zrobić, pod opuszkami palców często są jakieś zanieczyszczenia, które podczas dotykania ekranu z pewnością go zarysują
0 Like
Mikol1973
Journeyman
Opcje
Witam

Po raz czwarty mam wymieniana folie na dużym ekranie w autoryzowanym serwisie samsunga. Folia wytrzymuje około tygodnia po czym odkleja się w miejscu zgięcia na gorze albo na dole.
Orginalna od nowości wytrzymała rok czasu.
Czy jest możliwość że jest jakiś problem z ekranem ( pofalowanie) ekran działa bezproblemowo. 

image

Amazigh
Big Cheese
Opcje
Odkleja ci się piąta folia, w tym 4 po naprawach w ASO, a ty się pytasz, czy masz problem? Tak, to możliwe...
0 Like
Mikol1973
Journeyman
Opcje
Ta odpowiedz jest idiotyczna i nic mi nie pomoże w rozwiązaniu problemu. Jestem ciekawy czy ktoś miał podobny problem ? Tym razem w Aso poproszę o wymianę ekranu.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
tak jak mówisz folia nie ma prawa po tygodniu się odkleić, są tylko dwie możliwości

albo ten serwis nie potrafi tego zrobić i używają nieoryginalnych folii lub wadliwych i tną sobie koszty - przecież mają historię napraw i rozumiem dwa razy to samo ale 4 to jest kpina

albo jak wspomniałeś wyswietlacz należy wymienić gdyż ma jakąś wadę

no i po roku normalnego użytkowania też nie powinna się odkleić
0 Like
dawid-321
Navigator
Opcje
Po tylu nieudanych naprawach masz możliwość zażądania wymiany telefonu na nowy bądź zwrotu pieniędzy.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

A co serwis na to, że co tydzień muszą wymieniać folię w telefonie?

usher214
Apprentice
Opcje
Mam dokładnie ten sam problem u mnie będzie już wymieniana 5 raz.
0 Like