10-11-2024 11:40 AM
Cześć. Otwieram mojego Folda 4 i zepsuł się wyświetlacz. Sklep Power odesłał go do firmy, która uderzyła co dalej. Dostałem odpowiedź, że do mojej wina, ale nikt nie powiedział co zepsułem. Telefon jest na gwarancji. Przeczytałem na forum, że Samsung wymienia go na ryzyko. Została umieszczona co naprawiona i dlaczego została podjęto typowa. Telefon był używany z urządzeniem i był w idealnym stanie. Nie wykorzystywano mnie co jest zepsute. Potrzebuję dokumentacji, ponieważ chcę iść do innego serwisu Samsunga. Przeczytałem na forum Samsunga i naprawa jest na wagę. Power odsyła mnie do firmy, która zweryfikowała telefon, a oni do Power. Telefon wynosi 15 tysięcy koron i wszyscy unikają odpowiedzialności i nie dotyczą tego, co jest zepsute. Kupiłem Folda 6 i boję się, że będę miał dostęp do zawartości. Kupuję wszystko od Samsunga i teraz jestem bardzo rozczarowany tą firmą. Czy ktoś może pomóc?Dziękuję za pomoc
13-12-2024 06:11 PM
Witam i mogę rozszerzyć ciepłe powitanie w sekcji Samsung Community Forum dla członków Wielkiej Brytanii i UE Byłoby korzystne, aby przesłać swój post w sekcji własnych regionów, aby uzyskać bardziej odpowiednią szczegółową odpowiedź na zapytanie, ponieważ warunki gwarancji mogą różnić się od naszych.
Jeśli serwis poinformował, że jest to przypadkowe uszkodzenie, powinien dostarczyć raport informujący o tym, co się stało.
Jeśli trzymają się swoich ustaleń, to alternatywa może za pomocą ubezpieczenia zawartości domu itp. Życzę ci wszystkiego najlepszego.
Daily Driver > Samsung Galaxy s²⁵ Ultra 512Gb ~ Titanium Black.
The advice I offer is my own and does not represent Samsung’s position.
I'm here to help. " This is the way. "