Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Guma na rancie urzadzenia

(Temat utworzony: 02-09-2023 02:13 AM)
326 Wyświetlenia
Macias10011999
Apprentice
Opcje
Potrzebuje pomocy. Czy to ze odpadla guma w dolnym rogu urzadzenia kwalifikuje sie do gwarancji? Telefon posiadam 3 miesiac i troche mnie to martwi. Korzystam z oryginalnych akcesoriow i nie spadl mi na ziemie ani raz a mimo to guma oddzielajaca gorny i dolny ekran przy zlozeniu odpadla
5 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, o jakim dokładnie modelu telefonu mówimy?
Czy można zobaczyć zdjęcie tego miejsca gdzie guma odpadła?
0 Like
Macias10011999
Apprentice
Opcje
Flip 4. Jest do dokladnie dolny róg. Ta część mam wrazenie powinna odpowiadac za amortyzacje w momencie zamkniecia telefonu bo to ona styka sie po zamknieciu z gorna czescia frontu urzadzenia
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takiej sytuacji pozostaje wizyta w autoryzowanym centrum serwisowym.

[ Lista autoryzowanych centrów serwisowych]

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/
Members_eywCBsR
First Poster
Opcje

Witam,

mam ten sam problem telefon na zamówienie, gumki wypadły na gwarancji telefon sprawny bez uszkodzeń może z powodu obudowy  plastikowej samsunga którą dostałem w gratisie za zakup tel. trafiłem do serwisu i odmowa naprawy gwarancyjnej "uszkodzony wyświetlacz uszkodzenie mechaniczne" bez uderzenia bez wgniotu na ramce koszt jedyne 1700🤣😡teraz został rzeczoznawca i batalia albo zmiana marki .

0 Like
Members_9H6fjWr
First Poster
Opcje

Mam ten sam problem, oddałam telefon do serwisu bo wypał mi 1 odbojnik, odpowiedź serwisu, że jest to uszkodzenie mechaniczne. Ciekawe uszkodzenie mechaniczne, skoro telefon nigdy nie upadł, od dnia zakupu noszony w case z przyklejonymi foliami, ściągane za każdym razem gdy telefon trafiał na gwarancyjną wymianę folii w serwisie. 

0 Like