Podczas wydarzenia Unpacked, które odbyło się 22 stycznia 2025 roku, została zaprezentowana nowa rodzina Galaxy S25, a wraz... Wyświetl post
Custom List Message Item |
---|
Podczas wydarzenia Unpacked, które odbyło się 22 stycznia 2025 roku, została zaprezentowana nowa rodzina Galaxy S25, a wraz... Wyświetl post |
Cześć! Galaxy Unpacked już za nam, a w tym artykule przedstawię wam najnowszą serię Galaxy S, czyli Galaxy S25 oraz Galaxy S25+,... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam do dyskusji na temat etui oraz akcesoriów dla serii Galaxy S25, z jakich będziecie korzystać lub już korzystacie.... Wyświetl post Jest takie etui ale wymaga zainstalowania zewnętrznej aplikacji i do tego telefon musi mieć wyłączon... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S25, Galaxy... Wyświetl post Wiem, miałem S22U i S24U i amoled był czerniutki, problem jest w S25U. Może to kiedyś naprawią, mało... Wyświetl post |
Cześć. Jakim cudem samoczynnie przeniosło mi WSZYSTKO(poza aplikacjami) z aplikacji Mój Sejf, na normalną pamięć telefonu? To są te "super"... Wyświetl post Mi również trafiła się taka przypadłość jeszcze w UI 6.1 i z wielką chęcią bym ją zgłosił, ale trudn... Wyświetl post |
Mam problem z powiadomieniem alarmu na zegarku. Przy wcześniejszym telefonie innej firmy alarm wyświetlał się na zegarku i mogłem go wyłączyć przez... Wyświetl post Hmmmm no to by było bardzo dziwne, ale może tak być. Jeszcze myślę czy nie pokombinować z innymi apl... Wyświetl post |
Hej,co się stało z optymalizacja i dobrym czasem SOT po ostatniej aktualizacji S25?Teraz przez noc potrafi bateria zejść o 12-15%,przed... Wyświetl post |
Cześć, mam pytanie o nowe aod na serii S25. Bardzo podoba mi się to że wyświetla tapetę lub okładkę piosenki przy wyłączonym ekranie ale... Wyświetl post Po jakimś czasie szukania dotarłem do informacji że samsung używa innego typu ekranu. Zdecydowanie b... Wyświetl post |
Po ostatniej aktualizacji przeprowadzonej 2 dni temu w telefonie s25 ultra bateria zuzywa się znacznie szybciej nawet przy zmniejszonym użytkowaniu... Wyświetl post |
Witam. Użytkuje s25 Ultra od początku od dnia premiery. Mam problem z dźwiękiem powiadomien, często telefon leży obok mnie przyjdzie... Wyświetl post Czy jakies postepy w sprawie? Mam S25 i to samo problemy z powiadomieniami z aplikacji.. Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S25, Galaxy... Wyświetl post Wiem, miałem S22U i S24U i amoled był czerniutki, problem jest w S25U. Może to kiedyś naprawią, mało... Wyświetl post |
Witam. Mam pytanie od zawsze używałem standardowej aplikacji sms/mms. W s25 jest aplikacja wiadomości od Google. ... Wyświetl post |
Witam Od miesiąca jestem użytkownikiem Samsunga Galaxy s25 ultra i zauważyłem że jak rozmawiam dłuższy czas przez kamerkę podczas np. Ładowania... Wyświetl post Witam jak zaleciliście oddałem telefon do naprawy została wymieniona płyta główna zostają testy tele... Wyświetl post |
Cześć zauważyłem że podczas wchodzenia do menu wylaczania telefonu poprzez ściągnięcie belki w dół i wejście w menu miga 1 raz ekran ma ktoś... Wyświetl post ![]() |
Poprawa stabilności, sprawności urzadzenia, usuwanie błędów, lepsze doświadczenia nowej codzienności... Też tak macie? ... Wyświetl post To ekran "poaktualizacyjny" Sklepu G. Sprawdzam tymczasem, czy taki błąd występuje w innych miejscac... Wyświetl post |
Witam. Co może być przyczyną, że historia powiadomień nie wyświetla pełnej historii z ostatnich 24h? Jednego razu pokazuje wiadomości i połączenia,... Wyświetl post |
Po każdym restarcie. Z szybko znikajacym - zanim cokolwiek klikniesz - komunikatem "wysyłam". OK nie znika dopóki nie klikniesz... Wyświetl post Po dłuższym oczekiwaniu i kilku wiadomościach od Operatora po przyjęciu zgloszenia: "wymaga dodatkow... Wyświetl post |
Dzień dobry. Dzisiaj po włożeniu do telefonu drugiej karty sim, w górnej części ekranu cały czas widzę stan zasięgu z obydwóch kart sim. Czy jest... Wyświetl post |
Dzien dobry, mam pytanie jak mogę wylaczyc przyciszanie muzyki na sluchawkach w momencie nadejścia powiadomienia w trybie "dźwięk"?... Wyświetl post Witam Niestety nie mm takiej możliwości. Jak jak @JaasiuTV napisał. "Jest tak w każdym telefonie już... Wyświetl post |
Polska język trudna? Obecnie S25u, A15, One UI 7: Niemal każdy wyraz w złożonej formie fleksyjnej jest z automatu (wszystkie... Wyświetl post No wiem, ale tu napisałeś "hiper AI" więc od razu mi się skojarzyło z HyperAI xD Wyświetl post |
S25 Ultra zamówiony w przedsprzedaży w oficjalnym sklepie Samsunga przyszedł z dwoma defektami wyświetlacza. Objawiają się one jak dwa martwe... Wyświetl post Mam ten sam objaw 2 plamki na ekranie dzis telefon trafił do serwisu gdzie zaproponowali wymianę ekr... Wyświetl post |
Mam probem z podłączeniem s25 do telewizora przez kabel typ c-hdmi. Telefon nie jest widoczny. Mam również problem z smart view.... Wyświetl post @StaryPiekarz Mimo wszystko sprawdź, czy nie musisz na telewizorze uruchomić jakiegoś trybu/źródła H... Wyświetl post |
Od kilku generacji urządzeń Samsung fabrycznie ustawia domyślną aplikację Wiadomości Google. Do tej pory jednak w telefonach dostępne były dwie... Wyświetl post Nie ma oficjalnej informacji, ale nieoficjalnie - nie spodziewałbym się szybkiego wdrożenia. Play je... Wyświetl post |
Cześć. Po przesiadce z A52s 5G na S25 jestem w negatywy szoku że nowy flagowiec samsunga robi gorsze fotki niż stary A52s. Głównie chodzi o brak... Wyświetl post ja mam s25ultra,także jestem niezadowolony,mój stary s20 ,ktory robi lepsze zdjecia niz s25 ultra Wyświetl post |
Temat | Like |
---|---|
8 | |
8 | |
7 |