Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Czy jest mozliwosc usunięcia drugiej karty sim z paska powiadomień?

(Temat utworzony: tydzień temu)
93 Wyświetlenia
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
Dzień dobry. Dzisiaj po włożeniu do telefonu drugiej karty sim, w górnej części ekranu cały czas widzę stan zasięgu z obydwóch kart sim. Czy jest mozliwosc ustawienia, aby widoczność była tylko z pierwszej karty sim, zamiast dwóch? Jeśli tak, jak to zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź. 

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry. Nie ma możliwości usunięcia informacji o sile zasięgu tylko dla jednej karty SIM. Można ukryć ikony zasięgu tylko dla obu kart SIM jednocześnie poprzez aplikacje Good Lock. Good Lock --> QuickStar --> Visibility of Indicator Icons.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Niestety nie da się tego edytować ani usunąć.

Pozdrawiam
0 Like
Rozwiązanie
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry. Nie ma możliwości usunięcia informacji o sile zasięgu tylko dla jednej karty SIM. Można ukryć ikony zasięgu tylko dla obu kart SIM jednocześnie poprzez aplikacje Good Lock. Good Lock --> QuickStar --> Visibility of Indicator Icons.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Można wyłączyć wszystkie ikony lub wybrane, ale nie da się wyłączyć Mobile Data Signal dla jednej z kart. I zupełnie nie rozumiem, czemu chcesz zrezygnować z szybkiej informacji o stanie jednej z używanych. Ale możesz zawsze wyłączyć w Ustawieniach jedną kartę bez jej usuwania z telefonu. I wtedy będzie widoczna jedna ikona - dla aktywnej.
0 Like
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
Chcę zrezygnować z informacji o drugiej karcie, bo służy mi tylko do ogłoszeń z olx i Allegro, malo z niej korzystam. Pierwsza, główna karta jest wykorzystywana cały czas.
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Przeczytaj post do końca. Wlączasz/wyłączasz kiedy potrzebujesz...
0 Like
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
Przeczytałam Twoją odpowiedz do końca i odpowiadam na część, dlaczego chce zrezygnować z informacji o stanie drugiej karty.
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
OK. Myślę, że masz już pełną informację w temacie...
0 Like