Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć przyciszanie muzyki na sluchawkach? S25 ultra

(Temat utworzony: tydzień temu)
57 Wyświetlenia
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
Dzien dobry, mam pytanie jak mogę wylaczyc przyciszanie muzyki na sluchawkach w momencie nadejścia powiadomienia w trybie "dźwięk"? Chciałabym żeby powiadomienia były odtwarzane ale w takiej samej głośności, bez przyciszania. Aplikacja Sound Assistance nie pomaga (chyba że coś źle ustawiłam). Jedynie co udało się ustawić, aby powiadomienia przychodziły na telefon, a nie na słuchawki. 
Nie chce ustawiać rutyny Bixby, aby wyciszało mi telefon w momencie włączania muzyki, ani nie chce włączać trybu nie przeszkadzać (przeczytałam takie rozwiązania w innym poscie).
Proszę o konkretną odpowiedź.
0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Valkyrie_00  Dzień dobry

Niestety, w standardowych ustawieniach i popularnych aplikacjach Samsunga nie ma bezpośredniej opcji, aby osiągnąć dokładnie taki efekt, jaki opisujesz (powiadomienia odtwarzane z tą samą głośnością co muzyka, bez przyciszania w trybie "Dźwięk"). Rozwiązania, które znalazłaś (Rutyny Bixby, tryb "Nie przeszkadzać") są standardowymi sposobami na modyfikowanie zachowania dźwięków

Proszę przesłać sugestię do działu oprogramowania poprzez aplikację samsung members. Taka funkcja na ten moment nie jest dostępna.

Samsung Members ->(na samym dole z prawej strony) Wsparcie -> Wysyłanie zgłoszenia -> [Wybór kategorii] -> Zaznaczamy opcję "Wyślij dane raportu systemu".

JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Dzień dobry, nie ma takiej opcji. Jest tak w każdym telefonie już od dłuższego czasu. Możesz wysłać sugestie tak jak napisał @PrzemekM
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
A w temacie powiadomień, czy ktoś może wie dlaczego zamiast standardowego dźwięku z Messengera przychodzi mi dźwięk jak do wszystkich standardowych powiadomien? Jak to zmienic? Uprzedzam, że w ustawieniach Messengera dzwieki są prawidłowo ustawione, więc wygląda jak by coś było od telefonu, może od tej aplikacji Sound Assistance?
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Dzień dobry. Czy przenosiła Pani aplikacje przez program Smart Switch? Często aplikacje przeniesione w taki sposób mają nieprawidłowe ustawienia powiadomień. Najprostszym rozwiązaniem jest reinstalacja aplikacji.
0 Like
Valkyrie_00
Apprentice
Opcje
Dzien dobry, tak przenosiłam aplikacje przez Smart Switch. Odinstaluje i zainstaluje aplikacje ponownie i zobaczę czy to pomoże.
0 Like
Zonniak
Hotshot
Opcje
Witam
Niestety nie mm takiej możliwości. Jak jak @JaasiuTV napisał. "Jest tak w każdym telefonie już od dłuższego czasu."

Pozdrawiam
0 Like