Hej,
Przesiadłem się z S10 na S25 i mam kilka bolączek z tego względu.
1. W momencie pisania gdy pojawią się polskie znaki to po wyborze słowa od razu wskakuje spacja - chcę to wyłączyć bo irytuje w momencie szybkiego pisania. Gdzie znajdę taką możliwość?
2. Brakuje mi także opcji gdzie po wpisaniu kodu PIN (który został ustawiony na blokadzie i nie tylko) nie musiałem potwierdzać kliknięciem w okno OK. W S10 była opcja bez konieczności potwierdzenia PINu. Tu też coś takiego znajdę?
3. Uważam że ekran jest mało nasycony kolorami co mnie denerwuje zwłaszcza w aplikacji typu "Pepper". Jest możliwość zmiany jakichś szczegółów kolorytu ekranu? Jakieś opcje nasycenia? W porównaniu do S10 to jest on blady i delikatnie mdły.
4. Aparat robi zdjęcia w nienajlepszy sposób bo w sumie wychodzą nadmiernie ciemne. W miejscach gdzie padnie trochę cienia to zdjęcie nie jest ciemniejsze jak w rzeczywistości a jest wręcz czarne jakby nastał mrok. To normalne? Też tak macie? Czy jednak to kwestia związana z ekranem? A może którejś z opcji?
5. Na koniec suma różnych:
- Powiadomienia: mega irytujące są te które wyświetlają ciągle że dymki od aplikacji "Messenger" są ponad innymi aplikacjami itp.
- Bateria: Ta ikona z której nic nie widzę czy mam 56%, a może 65%? Jedynie wielkość bieli określa sytuację.
- Na dodatek mam słuchawki "Arctis Nova 7" gdzie nie mogę się z nimi połączyć przez bluetooth, a lubię grać mając podłączony telefon by słyszeć ktoś chce się ze mną skontaktować. Chciałbym zasugerować tu problem bo jednak to błahostka lecz takie połączenie powinno być w standardzie.
P.S. Pisałem to ciągle usuwając spacje co spowodowało pisanie przez blisko dwukrotnie dłuższą "chwilę".