Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One ui7 kilka pytań

(Temat utworzony: 10-02-2025 01:31 PM)
503 Wyświetlenia
QQRYKU
Navigator
Opcje
Cześć Tak przeglądam te nowości w nowej wersji nakładki Mam kilka pytań których nie umiem sobie odpowiedzieć albo znaleźć tych ustawień. 1. Czy da się usunąć pasek Wyszukaj na liście aplikacji 2. Ustawiłem sobie opcję powiększenia ekranu i oraz ikon i o ile na ekranie głównym jest super to lista aplikacji nadal jest po staremu 3. Nie ma chyba możliwości usunąć tych wszystkich opcji do sterowania w panelu powiadomień bo to trochę za dużo dla mnie i mało przejrzysta 4. Nie ma już teraz oddzielnej aplikacji kontakty Jest tylko jedna telefon tak 5. Komu przeszkadzało procentowe naładowanie baterii obok ikony a nie jak teraz w środku przez co nic nie widać.
8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Poniżej moje odpowiedzi:

1. Nie ma takiej możliwości.
  2. Może wystarczy zmienić siatkę ekranu aplikacji. Im mniej aplikacji tym większe ikony.
  3. Nie ma takiej możliwości.
  4. Aplikacja Kontakty jest dostępna.
  5. Możesz zgłosić sugestię.

DoMeL1
Journeyman
Opcje
Jest już wersja UI7 normalna dla wszystkich ,nie beta ? S24 ultra.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Tylko na modelach Galaxy S25. Reszta oczekuje na aktualizację. Nie wiadomo kiedy pojawi się oficjalna informacja.

QQRYKU
Navigator
Opcje
Słuchajcie nie mogę tego znaleźć jak i gdzie wyłączyć aby nie wysuwał się panel powiadomień z szybkimi ustawieniami na ekranie blokady
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@QQRYKU, Samego wysuwania panelu nie można wyłączyć, ale można zablokować działanie niektórych przełączników, gdy telefon jest zablokowany.

Ustawienia --> Ekran blokady i AOD --> Ustawienia bezpiecznej blokady --> włącz Blokuj sieć blokady i zabezp.

QQRYKU
Navigator
Opcje
Nic się nie da oni wiedzą lepiej. To jeszcze takie pytanie widziałem na jakimś filmie testowym i samemu mi się to udało ale teraz nie umiem tego zrobić ponownie że dodając ikonę jakieś aplikacji w stylu takim Jak dodajemy widget można zmienić jej rozmiar rozciągając i pomniejszając jak to zrobić
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@QQRYKU, To powinno być możliwe po instalacji aplikacji HomeUp z pakietu Good Lock.

PatrykF
Expert
Opcje

@QQRYKU Jak masz widget dodany do ekranu to przytrzymujesz na nim palcem i powinny pojawić się kropeczki, których złapanie umożliwi Ci rozciągnięcie widgetu. Zaznaczam jednak, że nie ze wszystkimi widgetami da się tak zrobić. Niektóre da się rozciągnąć, a niektórych się nie da.

0 Like