Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tłumacz AI

(Temat utworzony: 25-01-2024 10:47 PM)
5318 Wyświetlenia
Danny8708
Journeyman
Opcje
Cześć,
Mam pytanko do osób do których dotarły tel S24.
Po uruchomieniu tel widziałem dostępna apliakcje Tłumacz AI która była prezentowana na prezentacji produktu. 
Nawet tego tłumacza uruchomiłem.
Następnie przeniosłem dane i ustawienia z S22. 
Po przeniesieniu danych aplikacja mi zniknęła.
Może mi ktoś potwierdzić że w S24 jest nadal dostępny Tłumacz AI?
0 Like
pelaśka
First Poster
Opcje
Mam pytanko czy można włączyć tlumaczenie snapchat ?
🫣 Jeśli tak to jak można to włączyć 🫣 ciężko to ogarnąć 😇
0 Like
janpotworny
Journeyman
Opcje
Słuchajcie, głupia sprawa,zachłyśnięty AI włączyłem raczej automatyczne tlumaczenie czatu z córką, teraz każda wiadomość jest tlumaczona pod polskimi tekstami tekst angielski. Zarówno wysyłane jak i odbierane. Dotyczy tylko jednego czatu z wybraną osobą. Wszystkie inne działają jak dawniej. Jak to cholerstwo wyłączyć? 
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@janpotworny, Ustawienia --> Zaawansowane funkcje --> Zaawansowana inteligencja --> Klawiatura Samsung --> Tłumaczenie czatu --> wyłącz

janpotworny
Journeyman
Opcje
Kamil40013 jesteś wielki, w życiu bym tego nie ogarnął, najprawdopodobniej miałem podpowiedź, jak to w nowych telefonach no i poszło. Teraz wszystko śmiga bez zbędnych dopisków. Chociaż dla uczącego się języka niezły trening;)))
pelaśka
First Poster
Opcje
Wiadomościach 😁
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@pelaśka Nie wszystkie aplikacje są obsługiwane. Bardzo możliwe, że niestety Snapchat nie będzie obsługiwany przez tłumacza AI. Wszelkie ustawienia można jednak zmieniać tutaj:

Ustawienia > Zaawansowane funkcje > Zaawansowana inteligencja > Klawiatura Samsung > Tłumaczenie czatu.

pelaśka
First Poster
Opcje
Dziękuję! 😀
0 Like
VooDoo86
Pioneer
Opcje
Witam, korzystając z przeglądarki Samsung Internet nie działa mi część funkcji AI, mianowicie działa bez problemu podsumowanie strony, nie działa w ogóle tłumaczenie strony, klikam w ikonkę AI, następnie wybieram "tłumacz" i nic się nie dzieje. Ktoś miał taką sytuację? Może jest ktoś, kto mógłby pomóc w tej sprawie, będę zobowiązany. Z góry dziękuję.
0 Like
Robert_Sz
Pioneer
Opcje
Mam podobnie, również nie tłumaczy mi stron AI. Pakiety mam pobrane...
0 Like
Selixo
Big Cheese
Opcje
U mnie działa wszystko prawidłowo. Przetwarzanie ustawione na internet czy na urządzeniu w zaawansowanych opcjach ai?
0 Like