Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Tłumacz AI

(Temat utworzony: 25-01-2024 10:47 PM)
5319 Wyświetlenia
Danny8708
Journeyman
Opcje
Cześć,
Mam pytanko do osób do których dotarły tel S24.
Po uruchomieniu tel widziałem dostępna apliakcje Tłumacz AI która była prezentowana na prezentacji produktu. 
Nawet tego tłumacza uruchomiłem.
Następnie przeniosłem dane i ustawienia z S22. 
Po przeniesieniu danych aplikacja mi zniknęła.
Może mi ktoś potwierdzić że w S24 jest nadal dostępny Tłumacz AI?
0 Like
68 Odpowiedzi
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lestatwamp, spróbuj jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Możliwe też, że jest jakiś błąd serwerów i trzeba będzie odczekać kilka godzin, a następnie spróbować ponownie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Lestatwamp
Student
Opcje

ok sprobuje i dam znac czy dziala dzieki

0 Like
Lestatwamp
Student
Opcje

Niestety po wipe cache partition wciąż nie działa. Spróbowałem sciągnąc inne paki i np. język francuzki i angielski USA mogę ściągnąć  a angielki UK i Hiszpański nie, pojawia sie wiadomość wysąpił błąd podczas pobierania pakietu. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lestatwamp, czy dzisiaj sytuacja wygląda tak samo? Możesz spróbować zgłosić błąd wraz z logami systemowymi w następujący sposób: https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b%C5%82%C...

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Finansista
First Poster
Opcje
Hej. 
Właśnie zakupiłem s 24 i mam pytanie . Jak dograc do telefonu inne jeayki aby s24.mogl.tlumaczyc tekst ze zdjecia np z Niderlandzki na Polski. 
Wyskakuje komunikat że #wykryty język nie jest obsługiwany # Jest możliwe to zmienić i dograc holenderski ?
0 Like
poko123
Helping Hand
Opcje
Wejdź w galaxy store i wpisz tłumacz i wyskoczą ci różne języki potem je pobierasz i tyle . Bynajmniej u mnie działa 😀
0 Like
Krokiettrain
Voyager
Opcje
Dostępne języki
chiński polski tajski
angielski (Indie) angielski (Wielka Brytania) francuski hindi hiszpański (Hiszpania) hiszpański (Meksyk) hiszpański (Stany Zjednoczone) japoński koreański niemiecki portugalski (Brazylia) wietnamski wietnamski włoskiangielski (Stany Zjednoczone
Może w przyszłości będzie holenderski nie ma nic do pobierania
jackoko
Apprentice
Opcje

Witam wszystkich, tłumaczenie czatów przestało być dostępne do wyboru z poziomu klawiatury, chociaż w ustawieniach wszystko jest widoczne i poprawnie zaznaczone. Mam również tablet S9 Ultra i tam działa wszystko poprawnie, a na S24U mimo takich samych ustawień ta opcja nie jest widoczna. Przywróciłem klawiaturę do ustawień fabrycznych oraz wyczyściłem dane i pamięć, ale nic to nie dało. Czy może ktoś spotkał się z podobną sytuacją?

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@jackoko Spróbuj jeszcze z resetem ustawień i raz jeszcze sprawdź, czy masz wszystko tak ustawione jak trzeba - porównaj z tabletem:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

0 Like