Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s24 ultra bateria

(Temat utworzony: 25-01-2024 02:25 PM)
23915 Wyświetlenia
Kamis22
Apprentice
Opcje
Cześć jak tam u was wytrzymuje bateria zadowoleni czy są jakieś zaskoczenia co do szybkości uciekania procentów? 

533 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Telefon jest nowy więc jeszcze uczy się wzorców użytkowania i optymalizuje pracę baterii. Czy przywracałaś kopię zapasową z poprzedniego telefonu?

Alicja_Alice
Journeyman
Opcje
Nie nie, robiłam jakichkolwiek kopi z starego tel.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
bateria od 1-go uruchomienia układa się ok 7-14 dni więc bez obaw
U mn po odłączeniu ładowania przy 80% bateria momentalnie spada do 78% Przy ładowaniu do 100% dzieje się tak dopiero po upływie 0.5h najwidoczniej tak ma być czytając inne strony i inne fora Tez za bardzo mn to nie cieszy no ale ...
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Proponuję zatem odczekać jeszcze kilka dni. Jeżeli w dalszym ciągu spadek baterii będzie zbyt szybki to daj znać. Wtedy też będziemy szukać rozwiązania.

xArturoo
Apprentice
Opcje
Dzień dobry,
Od 2 dni jestem użytkownikiem samsunga s24 ultra. 
Mam dziwne wrażenie, że jest jakiś problem z bateria.
Dzisiaj było moje 2 ładowanie do 100%, po odłączeniu ładowarki od razu pokazało się 99%, wyłączone usługi lokalizacji, większość aplikacji w trybie uśpienia, wszystkie zbędne wygaszacze, tapety ruchome wyłączone i po 5h mam 68%, gdzie nie korzystałem praktycznie z telefonu tylko jedna rozmowa 15 minutowa oraz kilka SMS. Czy to jest normalne w tych modelach? 
P.s. dodam, że mam oryginalna ładowarkę od samsunga 45w model EP-T4510
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Z tego że bateria jest nowa, to przez kilka dni bedzie uczyć się wzorców, więc może też dziwnie się zachowywać.
xArturoo
Apprentice
Opcje
Jest jakiś sredni czas kiedy się to unormuje? Nie ukrywam, że przestraszyłem się trochę, ponieważ nowy telefon i nagle tak bateria spada 😞
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Optymalne działanie baterii zaczyna się tak po ok 2 tygodniach. Proszę się nie obawiać też posiadam S24 i na początku zawsze tak jest z baterią.
xArturoo
Apprentice
Opcje
Bardzo dziękuję za odpowiedź :smiling-face: miłego wieczoru życzę 😀
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie ma za co. Pozdrawiam i również życzę miłego wieczoru.