Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S24 wolne ładowanie

(Temat utworzony: 08-10-2024 09:49 PM)
1334 Wyświetlenia
piotrek2177
Student
Opcje
Witam
Telefon:s24
Czy ktoś ma podobny problem niż ja, gdy zaczynam ładowac telefon to w zakładce bateria pisze ze podłączona superszybka ładowarkę a po 2 minutach lub za chwile pisze tylko ładowarka podłączona o wtedy czas ładowania robi się o wiele dłuższy. Czy ktoś ma podobny problem?
0 Like
16 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Od Androida 13 pojawiła się już taka informacja. Oczywiście nadal działa super szybkie ładowanie.
0 Like
piotrek2177
Student
Opcje
Nie do końca tak jest gdyż w aplikacji accubaterry ładowanie wtedy spada i wydłuża się czas ładowania. Ile powinien dokładnie realnie ładowac się tel od 0 do 100 ?
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@piotrek2177, tego typu aplikacjami nie warto się sugerować, często pokazują błędne dane. W ile realnie Ci się smartfon naładował?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę pamiętać że super szybkie ładowanie może zostać ograniczone. Wszystko zależy od temperatury telefonu, używania w tym momencie aplikacji, czy aktualizacji. Najszybsze ładowanie zawsze jest w pierwszych procentach ładowania baterii potem zostaje ustabilizowane. Co do tego typu aplikacji na jakiej Pan sprawdza nie ma co się wypowiadać, proszę się nawet nią nie sugerować.
0 Like
piotrek2177
Student
Opcje
Tak to wygląda przy 20% gdy włączylem ładowarkę. Czas najpierw pokazuje krótki a potem długi . Na tel podczas ladowania nic nie robie i jest w normalnej temperaturze. I taki Czas realny jest. A jak powinno być?1728566771197.jpg1728566771220.jpg1728566771245.jpg
0 Like
PiotrCh
Expert
Opcje

@piotrek2177 Godzina na Twoich zrzutach wskazuje na to, że o 15:21 czas ładowania wyświetlał się jako 1h 55m, a minutę później skrócił się do 1h 5m, gdy telefon przeliczył sobie, ile czasu potrzebuje na naładowanie, a przepływ prądu się ustabilizował. Jest to normalny przebieg procesu ładowania.

0 Like
piotrek2177
Student
Opcje
Właśnie jest odwrotnie międzyczasie odłączałem ładowarkę bo ładowanie cały czas zmienia się na wolne jest tylko szybkie przez 2 -5 minut
0 Like
Mleczna77
Apprentice
Opcje
Mój s24 też szwankuje, poczatkowo lądował się w 1,5h aktualnie około 2,5 h
piotrek2177
Student
Opcje
Mam to samo przełącza ci też ładowarkę z niebieskiego na zielony?
0 Like