Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung s24 ultra bateria

(Temat utworzony: 25-01-2024 02:25 PM)
23784 Wyświetlenia
Kamis22
Apprentice
Opcje
Cześć jak tam u was wytrzymuje bateria zadowoleni czy są jakieś zaskoczenia co do szybkości uciekania procentów? 

533 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja bardzo zadowolony, względem S23U duża różnica. 1706189243154.jpg
deavi
Apprentice
Opcje
Zauważalna pozytywna różnica po przesiadce z s22U
Kamis22
Apprentice
Opcje
Na ile wam starcza bateria?
0 Like
ŁukaszK_
Helping Hand
Opcje
No właśnie chciałem was koledzy zapytać jak to jest bo ja wczoraj jak wyciągnąłem telefon z pudełka to miałem 50% i dosłownie pod koniec dnia czyli tak koło godziny 12:00 oczywiście całe mnóstwo aktualizacji aplikacji instalowanie nowych ustawianie wszystkiego i tak dalej i tak dalej no ale generalnie ze trzy godziny na ekranie No i koło 12 już miałem z 8% baterii czy to normalne
deavi
Apprentice
Opcje
To ciężko powiedzieć narazie, ale zdaje się, że podczas zwykłych czynności to 2 dni pociągnie bez problemu... ja siedzę na tiktoku youtube i gram więc będę wiedzieć za jakiś czas. Póki co, jest ok. Warto też pamiętać, że z czasem praca baterii dostosowuje się do sposobu użytkowania, więc narazie może zużywać więcej, ale jak się nauczy naszych przyzwyczajeń, to zazwyczaj się optymalizuje i jest jeszcze lepiej.
Kamis22
Apprentice
Opcje
Dziękuję za uspokojenie liczę że tak będzie! Bo na razie na 2 dni nie mam co liczyć 😀
deavi
Apprentice
Opcje
Wszystko zależy co robisz... ja uznaję baterię za dobrą jak od rana do nocy wytrzymuje z moimi aktywnościami :smiling-face:
userxad
Voyager
Opcje
Jak korzystam z telefonu to zżera baterie. Co ciekawe smartfon przyszedł wczoraj i było 50% więc już wczoraj wieczorem ladowalem i teraz mam już 47%. Przez noc zabrał mało, ale nie napisze dokładnie ile przez noc zjadło baterii bo nie chce kłamać.
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Spokojnie przez pierwsze dni użytkowania bateria przechodzi adaptacje tak by w przyszłości działać dłużej na jednym ładowaniu. Telefon uczy się wzorców użytkowania. Z informacji jakie udało mi się zebrać S24U działa dluzej niż S23U na jednym ładowaniu i jeszcze lepiej w porównaniu do starszego brata jakim jest S22U

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.