Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 07-02-2025 07:53 PM)
250 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 607 Odpowiedzi
Damiano2020X
Student
Opcje
Między 7 a 20 lutego powinno być
0 Like
beavis
Pathfinder
Opcje
Znowu podali, że są opóźnienia i na s24 wyjdzie następna beta, czyli najwcześniej pod koniec miesiąca a jak zakwalifikują wersjie fe nie mam pojęcia
0 Like
Matt993
Explorer
Opcje

Witam mam telefon z włoskiej dystrybucji chciałbym sobie wgrać polskie oprogramowanie żeby wgrać nowego androida bo pewnie za pół roku będzie lub kiedy każdy będzie miał androida 16 to oni dadzą dopiero 15😅 czy powinno się udać takie wgranie ktoś cos robił podobnego? 

Szyrzyk
Journeyman
Opcje

Wszystkim narzekającym radzę się wstrzymać. Posiadam S25 Ultra od wtorku i kilka błędów znalazło się w OneUI 7. Mam wrażenie, że to nadal jakaś beta a nie finalny soft. Tak na szybko - kliknięcie w jakąkolwiek ikonkę w menu np. włączenia wifi powoduje zmianę stanu ale już bez zmiany samej ikony - wyłączamy wifi ale ikona nadal pokazuje że jest aktywne 😂 Na początku jest to trochę mylące. Co ciekawe nie zawsze tak się dzieje. Kolejny dość irytujący błąd jest w samej galerii. Niektóre zdjęcia się nie skalują do wyświetlacza i wyglądają tak ☹️

Screenshot_20250207_195810_Gallery.jpg

Kolejny, który zauważyłem to jak chcemy utworzyć folder na ekranie to w momencie przeciągnięcia jednej ikony na drugą następuje zamrożenie na chwilę całego telefonu. Ogólnie to uważam, że to raczej takie OneUi 6.2 a nie 7.0. Zmian jest za mało a bardziej płynne animacje i zanikające przejścia to tylko bajer. 

Djabramus
Pathfinder
Opcje
Z tego co czytałem w internecie. Wyszła 4 beta one ui 7 na s24. Więc nie wróży to tego że otrzymamy w tym miesiącu aktualizacje. Że strony samsunga to porażka nigdy tak nie opóźniali. Mogłem jednak wybrać pixel. Ale człowiek od zawsze wierny był samsungowi.
0 Like
Bolo1985
Navigator
Opcje
Narazie to były tylko poprawki bezpieczeństwa z stycznia mimo iż mamy luty. Android 15 to chyba wyjdzie jak pixele będą mieli Android 16 w wersji beta. Nie tego spodziewałem się po zakupie najdroższego smartfona od Samsunga mowa oczywiście o s24u. 🙏
expendableeee
Pioneer
Opcje
Ja też chyba teraz kupię pixela. To nawet moja żona ma xiaomi sprzed 2 lat i już dostala Antka 15 a tu niby flagowiec a na starym systemie. Pixel juz zaczyna testować Antka 16 a tu 14. Śmiech na sali
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
😂😂😂
sorki
nie z Ciebie
tylko z tak długo dopracowywanego softu przez samsunga 😂
0 Like
m4tekt
Voyager
Opcje
I co Ci da ta aktualizacja do 15? Zmieni rozstaw ikon i kolorów i tyle... One Ui 7 doda kilka funkcji i po 30 minutach powiesz "aha" i o 90% z nich zapomnisz i nigdy nie użyjesz. Każdy się tak napala jakby było na co...
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Jak byś nie wiedział to w ios jest wiele błędów i nie raz masz kilka wersji, poprawek itp co chwila, jedna naprawia druga psuje, tak wiec lepiej dostać później nic mieć problemy.