Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 14-02-2025 12:17 PM)
474 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 580 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Google zaczął wczesniej Bete A16 ze względu na wpadkę z A15 który po wydaniu stabilnej wersji zaczął ubijać swoje urządzenia. Na ich miejscu bym się tak nie spieszył z tymi androidami.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie serię 4 a serię 6 i to jak sam producent sie wypowiedział, był to ewidetnie ich blad. Aktualizacja została nawet wstrzymana. Samsung moze noe chce powtórzyć tego błędu. Osobiście posiadam Bete i szczerze juz zdążyłem sie tym systemem znudzić.
0 Like
Raulnin
Voyager
Opcje
Samsung nie ma interesu wypuszczać szybko nowego Androida to przeciąga. Jakby (niedaj Boże) aktualizacje byłby płatne to Samsung byłby najszybszym producentem, który udostępnia update...mogę się założyć. Marzę o dniu, kiedy Samsungowi tak poleci sprzedaż telefonów, że w końcu się igarną i zaczną robić porządny i konkurencyjny sprzęt oraz nabiorą szacunku do konsumenta i do tego co produkują.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Oczywiście tez jestem za aktualizacjami i polecam je pobierać. Lecz niestety coraz bardziej przekonujemy się że są one robione za pochopnie i bez przygotowania, a co za tym idzie coraz częściej słyszymy o dziwnych akcja po aktualizacji. Oczywiscie nie mówimy tu o jakiś Chiskich telefonach, ale czołowych graczach jak Samsung, Apple czy Pixel. Jednak jak juz mozemy zauważyć od paru lat teraz wszystko jest robione już na ilość, a nie na jakość
Mlody1990
Explorer
Opcje
Czy samsung naprawdę robi sobie ***** znasz klientów o aktualizacja systemu Czy co bo ja nie rozumie ich polityki styczniowe dostałem w lutym a lutowe co w sierpniu bo nie rozumiem mam s24 ultra i powoli żałuję wyboru telefonu 
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W przypadku styczniowych poprawek pojawiło się delikatne opóźnienie. Do końca lutego pozostało jeszcze sporo czasu i podejrzewam, że tym razem aktualizacja z poprawkami bezpieczeństwa pojawi się w terminie.

Luis40PL
Pathfinder
Opcje

Jak na Wrzesień wyjdzie to będzie cud

s_adrian
Pioneer
Opcje
Wiadomo już coś o one ui 7? Data jakaś? Czy nadal nic? Na S24
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Według ostatnich nieoficjalnych informacji beta testy potrwają jeszcze prawdopodobnie do kwietnia. Oficjalna aktualizacja pojawi się dopiero po zakończeniu testów.

Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Pociągnij po ekranie palcem do góry, znajdziesz 321 tematów z tym pytaniem . Czytaj i dowiesz się dużo więcej niż myślisz.
0 Like