Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ochrona baterii

(Temat utworzony: 03-01-2025 10:01 PM)
334 Wyświetlenia
Szymon_98
Apprentice
Opcje
Proszę o rady ... problem dotyczy baterii a mianowicie ochrony baterii . Nie chcę działać/ wlaczyc się ochrona baterii adaptacyjna.. . Napisane jest ze trzeba wlaczyc usługę niestandardowa, lecz ona jest włączona... proszę o pomoc 😞

image

12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam proszę na początek upewnić się że opcja jest włączona w ustawieniach. Ustawienia --> Konto Samsung --> Bezpieczeństwo i prywatność --> Usługa niestandardowa. Jeżeli funkcja jest włączona proszę uruchomić ponownie telefon. Jeżeli to nie pomoże proszę wyczyścić pamięć podręczną aplikacji Usługa niestandardowa. Ustawienia --> Aplikacje --> 3 kreski --> Pokaż aplikacje systemowe --> OK --> Usługa niestandardowa --> Pamięć --> Wyczyść pamięć. Jeżeli to również nie pomoże można jeszcze wykonać zabieg Wipe Cache Partition.
Instrukcja:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
miroON
Big Cheese
Opcje
Mam to samo 🤷 nawet i na innych stronach szukalem pomyslu i nikt nie potrafi mi pomóc
0 Like
Szymon_98
Apprentice
Opcje
Niestety nic nie pomogło, zrobiłem nawet hard reset do zera , też nie pomogło
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Czy po hard resecie była przywracana kopia zapasowa?
0 Like
Szymon_98
Apprentice
Opcje
Nie
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Pozostaje przesłać błąd przez aplikacje Samsung Members.
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć jeżeli nic nie pomaga to też prześlij raport o błędach przez aplikacje Samsung Members.
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Oddaje tel do serwisu bo konczy sie gwarancja w lutym wiec bd.. wymiana baterii i ogolny przeglad wiec i niech tym sie zajmną
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
Okazuje sie ze nawet ZDALNA POMOC nic tutaj nie pomogła
0 Like