Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wibracja + pikanie

(Temat utworzony: 28-07-2024 11:44 AM)
452 Wyświetlenia
Daro1986-71
Journeyman
Opcje
Co jakiś czas S24 wydaje specyficzny dźwięk, jakby łapania ostrości aparatu. Takie delikatne piknięcie. Kiedy dźwięk jest wyłączony, wibruje. Co to może być, skąd się to bierze?
0 Like
13 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. To pikanie występuje jeśli telefon jest w spoczynku czy przy używaniu aparatu? Mam też S24 ale nie zauważyłem nic z takiego u siebie.
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Daro1986-71, Może masz włączone NFC i przy telefonie znajduje się karta lub inny przedmiot, który jest automatycznie odczytywany ?

Daro1986-71
Journeyman
Opcje
Niezależnie, czy w spoczynku czy odblokowany.
0 Like
Daro1986-71
Journeyman
Opcje
Właśnie też o tym pomyślałem. NFC wyłączone, ale mam etui z blaszką, które telefon może widzieć jako coś... Ale NFC wyłączone wiec nie wiem.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czy jakieś aplikacje, lub Tryby i procedury nie ma Pan zaistalowanych, lub ustawionych?
0 Like
Daro1986-71
Journeyman
Opcje
Nie mam procedur ustawionych. Chociaż nie ukrywam, chciałbym się je zrozumieć i może zacząć korzystać 🙂
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Daro1986-71 Możesz spróbować uchwycić źródło powiadomienia poprzez rozszerzenie NiceCatch w GoodLocku (sekcja LifeUp), albo możesz też zresetować ustawienia urządzenia (bez przywracania ustawień fabrycznych i utraty danych.

Reset ustawień:
Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

Daro1986-71
Journeyman
Opcje
Trochę minęło czasu, był spokój nic się nie działo, ale samo z siebie wróciło. Nadal nie wiem co to jest. Po tym resecie co się straci? Jakieś dane do logowania?
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Daro1986-71 Nie. Żadnych danych nie tracisz. Jedyne co jest przywracane do wartości domyślnych to same ustawienia. Żadnych straconych danych, żadnych usuniętych kont, ani żadnych zmian języka.