Salut. Dețin un Samsung Galaxy S24 Ultra și de la ultimul update am observat probleme la conectarea telefonului la apelarea Wi-Fi. Telefonul se... Vizualizare anunț
Salutare. Voiam să mă ajutați cu o informație care știe, se mai aude ceva de Samsung wallet? În sensul in care sa poți utiliza walletul exact că... Vizualizare anunț
Bună, am un s24+ si de câteva luni încoace se incarca mult mai lent decât în primele luni de achiziție. Înainte FĂRĂ fast charging activat o... Vizualizare anunț
Salutare!
În urma actualizării la ONE UI 7 bateria telefonului nu mai "ține" la fel de mult, în sensul că înainte de actualizare o... Vizualizare anunț
Buna ! Cum e la voi cu camera fata la poze ? Mi se pare ca modifica atat de tare selfiurile incat pozele par "desenate" . Cum pot sau dacă... Vizualizare anunț
Îmi explică și mie cineva cum la videoclipurile de pe net unii după update la one ui 7 au modelul acesta de ceas asa mare și au și widget-uri? Eu... Vizualizare anunț
Salutare,
De curând am făcut update la android 15, respectiv oneui 7. De când am făcut update-ul, meniul la telefonul S24 este combinat în... Vizualizare anunț
Salutare.
În aplicația Samsung health,secțiunea mindfulness se regăsesc niște exerciții de respirație.Am fost curios de ele în trecut și știu... Vizualizare anunț
Salut! Am un Samsung Galaxy S24 Ultra pe care îl folosesc de câteva luni și întâmpin o problemă legată de microfon, dar doar într-un context... Vizualizare anunț