Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Microfon S24 Ultra

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
83 Vizualizări
EdYzzzZ
Explorer
Opțiuni

Salut! Am un Samsung Galaxy S24 Ultra pe care îl folosesc de câteva luni și întâmpin o problemă legată de microfon, dar doar într-un context specific. La un moment dat, a intrat puțină apă în telefon, însă acesta s-a uscat complet și în prezent nu prezintă semne vizibile de deteriorare. Microfonul de jos și cel de sus funcționează impecabil în aplicația de diagnosticare și la filmări – sunetul este clar, fără întreruperi sau distorsiuni.

Problema apare exclusiv în jocul Roblox. După actualizarea telefonului la One UI 7, prietenii din joc îmi spun că se aude un bâzâit ciudat în locul vocii mele, iar comunicarea este imposibilă. Înainte de update nu am avut această problemă. Important de menționat este că în restul aplicațiilor (apeluri, înregistrări audio/video etc.) microfonul funcționează normal.

Am testat microfoanele în mod repetat și nu par să aibă nicio defecțiune fizică. Având în vedere că problema apare doar în Roblox și doar după actualizarea la One UI 7, bănuiesc că ar putea fi vorba fie de o incompatibilitate software, fie de o restricție introdusă în update.

Aș aprecia orice sugestie legată de ce aș putea face pentru a rezolva această problemă, fie că e vorba de o setare, reinstalarea jocului? Deși am făcut-o de 2 ori sau altă soluție tehnică. Mulțumesc.

1 Răspuns
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Având în vedere că ai instalat noul update de curând și respectiva problemă apare doar la acel joc , tind să cred că jocul are nevoie de o nouă actualizare pentru a fi compatibil cu softul telefonului. Verifică de exista actualizare la joc, dacă nu există n-ai decât să aștepți. Încearcă și un restart la telefon in cazul in care n-ai făcut.