Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Pachetul de limba română pentru Interpret

(Subiect creat la: 26-03-2025 06:07 PM)
182 Vizualizări
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
La telefonul meu Samsung S24FE nu mai găsesc pachetul de limba română pentru Interpret AI de la ultima actualizare pe care am făcut-o azi.
1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Odată ce o să bagi cartela sim, o să îți apară și pachetul cu limba română. Să ne ții la curent dacă s-a rezolvat.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Un restart ai dat la telefon?
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
Da, am incercat
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Întra la settings >Apps și cauta aplicația Interpreter > Storage și dai un Clear cache /clear data. Vezi dacă funcționează după.
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
Mersi, dar din păcate nu a funcționat nici această metodă
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Nu cumva e deja instalat și de aceea nu îți arată?
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
Am doar limba engleză ca singurul pachet instalat, iar româna nu îmi apare in lista de pachete disponibile de instalat, sunt doar engleză, franceză, rusă, chineză, arabă, spaniolă și încă cateva.
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
folosești telefonul în română?
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
Mr_Claude
Big Cheese
Opțiuni
Ai încercat să îl folosești? se poate că româna să fie deja instalată... bine eu am S25 Ultra... dar folosesc limba engleză implicit...1743009219331.jpg
0 Aprecieri
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
Am verificat de mai multe ori, dar dacă era instalată o puteam folosi în momentul când voiam să folosesc traducerea live pe interpret
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare. În general management, la pachetul de limbi, nu îți apare limba română?
Încearcă să scoți cartela SIM și să o introduci iar, eventual activează și locația, dacă nu este activă. Da și un restart la telefon, vezi dacă se schimbă ceva
mariuss__77
Journeyman
Opțiuni
O să incerc, telefonul nu are sim momentan, dar am avut pachetul de limba română înainte de update, cum am zis
0 Aprecieri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Odată ce o să bagi cartela sim, o să îți apară și pachetul cu limba română. Să ne ții la curent dacă s-a rezolvat.