Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

OneUI 7 probleme Apelare Wi-Fi

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
281 Vizualizări
FAS85
Explorer
Opțiuni
Salut. Dețin un Samsung Galaxy S24 Ultra și de la ultimul update am observat probleme la conectarea telefonului la apelarea Wi-Fi. Telefonul se conectează instant doar dacă din setările telefonului, de la manager sim, dezactivez cartela și în momentul când o activez se conectează instant și la serviciul de apelare Wi-Fi. Soția deține un S25 și am observat aceeași problemă. Sper ca fie un bug care să fie rezolvat cu un viitor update. Pe android 14 nu au fost probleme. Cele bune. 
21 Răspunsuri
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Apelul WiFi depinde de operator. Nu am avut probleme cu S24 Ultra, si nici acum cu S25 Ultra.
FAS85
Explorer
Opțiuni
Se conectează la serviciu doar dacă dezactivez/reactivez cartela sim. Înainte, pe Android 14, nu am întâmpinat probleme cu serviciul când telefonul prindea semnal Wi-Fi, conectăndu-se automat.
DP111
Pioneer
Opțiuni
Salut, aceeasi problema am si eu pe Telekom, la mine nu se conecteaza nici dupa dezactivare/reactivare SIM.
0 Aprecieri
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
La mine merge ok pe S25 Ultra, e ciudat ca nu ii merge pe S25.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ce operator de telefonie mobilă ai?
FAS85
Explorer
Opțiuni
Digi
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Atunci eu zic că este o problemă de la Digi și îți recomand să îi contactezi. Cum explicam în celălalt comentariu, Vodafone are aceeași problemă, Orange nu are.
FLORU
Voyager
Opțiuni
Sigur e de la Digi și eu pățesc la fel.... când merge când nu merge. Chiar dacă am discutat despre acest aspect ei susțin că nu au nicio problemă cu acest serviciu,e clar că mai au de lucrat la rețea.
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Poti sa ii intrebi pe cei de la Digi.
cucu112
Explorer
Opțiuni
Samsung 04
0 Aprecieri
cucu112
Explorer
Opțiuni
Nu stiu ce are🙏🙏🙏
MariusG14
Big Cheese
Opțiuni
Cred ca e de operator
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. La ce operator de telefonie mobilă întâmpini problema asta? Cumva Vodafone?
Dacă da, eu întâmpin (în continuare) problema cu Wi-Fi calling pe S25U. Pe telefoanele anterioare, a funcționat fără probleme. În schimb, pe cartela Orange, nu am întâmpinat nicio problemă cu Wi-Fi calling, funcționează perfect.
FAS85
Explorer
Opțiuni
Nu știu dacă este problema de la operator dar până la Android 15 nu am observat această problemă. Și tot pe Digi eram...
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Serviciile Volte și Wi-Fi Calling sunt controlate de operator. Este posibil să nu fi integrat complet/corect Android 15/OneUI7.
Atât timp cât telefonul totuși se conectează la Wi-Fi Calling, chiar și dacă trebuie să dezactivezi cartela, înseamnă că este ok.
Eu am verificat și log-ul telefonului, de când am problema asta și rețeaua nu permite conectarea, deși telefonul încearcă să se conecteze.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Pe Orange nu este nicio problemă cu apelul wifi nici pe S24 Ultra nici pe S25 ultra.
Problema la tine este cel mai probabil de la operator dacă apare la ambele telefoane.
Dacă este Vodafone nu ai ce face, dacă este alt operator poți încerca o resetare a setărilor mobile și wifi (din Gestionare generală, resetare)
FAS85
Explorer
Opțiuni
Mă gândeam că dacă ar fi fost de la operator nu se conecta deloc la serviciu. La mine se conectează instant doar după reactivarea cartelei din setări. Practic telefonul nu face conectarea automată la serviciu când revine la o zonă Wi-Fi.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Poate fi o problemă de compatibilitate.
Am lângă mine 3 dispozitive din seria S (din serii diferite 22,24,25), dar toate conectate la Orange și apelul wifi merge fără nicio problemă. Se conectează instant, este stabil și calitatea sunetului este foarte bună.
Deci nu prea cred că e un bug. Pentru a putea folosi apel wifi și volte, operatorii trebuie să își actualizeze rețeaua și profilurile pentru fiecare dispozitiv și sistem de operare de pe el. Iar acolo se pare că au probleme cam toți în afara de Orange.
Teo2024
Troubleshooter
Opțiuni
Cert este problema de compatibilitate cu operatorul. Cel putin pe Vodafone si legat de S25U. Au fost incercate toate posibilitatile, inclusiv setari retea mobila, resetari retea mobila, reinregistrare in retea, cautare manuala si automata operator. roming,etc...pana la inlocuire cartela sim. Situatia se mentine. Repet, ma refer la Vodafone. Se pare ca Orange nu este afectat. Asta este
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Deci, nu s-a rezolvat nici la tine? Tot am zis că îi voi contacta iar, dar o să mă înfig un pic în ei. Eu doar cartela SIM nu am schimbat-o, dar observ că nu v-a rezolva nimic.
Totuși, la mine se mai activează ocazional și stă mai mult activ Wi-Fi Calling.