cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă - editat ultima oară cu 4 săptămâni în urmă
cu 4 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
La sim-ul Vodafone incearca urmatoarele setari in telefon: conexiuni-retele mobile-mod retea 4G(LTE) - dezactiveaza apel volte si vei avea apel wi-fi (Vo-wifi). Cei de la Vodafone prioritizeaza apelul Volte in fata apelului wi-fi de ceva vreme din pacate.
cu 2 săptămâni în urmă
cu 2 săptămâni în urmă
Cu placere. Aceeasi problema am avut-o si o am in continuare pe S24ULTRA, dar macar, dupa multe teste si discutii telefonice cu operatori/tehnicieni Vodafone, am ajuns la rezultatul prezentat mai sus ca sa pot folosi apel wi-fi. Prima oara am crezut ca e telefonul de vina astfel ca dupa nici 3 zile m-am dus la service raportand problema cu apel wi-fi. Bineinteles ca l-au testat, resoftat dar degeaba si apoi au sunat chiar cei de la service ESD la Vodafone si s-a lamurit ca problema tine de Vodafone. Am schimbat csc-uri, dar degeaba, tot la Vodafone e problema. Am ramas pe csc de THL pentru inregistrarea nativa a convorbirilor. Ma mir ca nu functioneaza pe S25ULTRA apel wi-fi la Vodafone cu setarile explicate mai sus. Poti incerca doar cu cartela de Vodafone in telefon, fiindca eu am 2 cartele de Vodafone in telefon si cand am testat setarile doar pe sim 1 si sim 2 l-am lasat in 5g cu apel volte activ, nu mi-a mers apel wi-fi pe sim1 pana nu am trecut si sim 2 pe 4G din 5G.
cu 2 săptămâni în urmă - editat ultima oară cu 2 săptămâni în urmă