17-01-2024 08:35 PM — edytowano 30-10-2024 09:09 AM
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.
Jak długo będą wspierane telefony?
Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:
Informacje o aktualizacjach:
Galaxy S24 FE (SM-S721B):
Galaxy S24 (SM-S921B):
Galaxy S24+ (SM-S926B):
Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):
Dodatkowe informacje:
Przydatne odnośniki na forum:
Przydatne zewnętrzne odnośniki:
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
Jaki posiadasz wariant telefonu? Gdzie zakupiłeś telefon?
[Poradnik] Jak sprawdzić wersję oprogramowania oraz wariant telefonu?
Przejdź kolejno w telefonie do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu i podaj jakie posiadasz wartości w miejscach czerwonych ramek widocznych na poniższym zrzucie ekranowym.
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu – ostatnio edytowany 3 tygodni(e) temu
@Safarez napisał(a):
Co to znaczy że wycofuje? Ja mam od 10 kwietnia na s24 już one ui 7
Aktualizacja została chwilowo wstrzymana ze względu na wykrycie błędu w oprogramowaniu.
@Tantris235 napisał(a):
Jak wycofuje to znaczy że oficjalnej aktualizacji jest będzie?
Nie. Oficjalna aktualizacja będzie wznowiona, jak tylko Samsung naprawi błąd i przygotuje nową wersję oprogramowania.
@lkrygier napisał(a):
Podobno od kilku dni jest już aktualizacja dla s24 ultra aktualizacji jednak mój nadal pokazuje, że oprogramowanie ma aktualne pomimo tego, że nadal mam androida 14 i one ui 6.1. Czy ktoś ma jeszcze tak samo?
Aktualizacja dla modelu S24 Ultra również została wstrzymana. Twój telefon nie wyszuka nowej aktualizacji na ten moment.
3 tygodni(e) temu
3 tygodni(e) temu
@s24ultr, Na ten moment aktualizacja jest wstrzymana dla wszystkich modeli z serii.
3 tygodni(e) temu