Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 17-01-2024 08:35 PM)
140763 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 707 Odpowiedzi
lgc89
Navigator
Opcje

@hajzu  napisał(a):
Polska jest podana na 7.

Gdzie jest podana na 7? Masz jakieś źródło bo ja go szukam i nigdzie nie ma takiej precyzyjnej informacji. Ani 7 ani 10 czy 14. Wg mnie tą wiedzę ma w tej chwili tylko Samsung. W teorii może najbliżej prawdy jest 10 bo chyba czeski oddział Samsunga potwierdził swoją datę ja jednak po cichu liczę też na dzisiaj z racji, że jako kraj byliśmy angażowani w testy beta ale to tylko życzenie.

0 Like
slowiik
Explorer
Opcje
Witam , dostał już ktoś z was już zapowiadaną na dziś aktualizacje ?
Czy dalej cisza u nas w Polsce?
0 Like
Djabramus
Pathfinder
Opcje
Witam.

Czy dziś oficjalnie tylko w Czechach rozpoczyna się aktualizacja do one ui 7? Nie miałem bety wlałem poczekać. Dlatego pytam. Czy ktoś może wie czy podali konkretną datę na Polskę? Wiem że do 18 kwietnia s24 mają być zakrukaozwiane tylko. Wiem że takie forum pewien już było. Ale może jest ktoś z terenu Czech kto dziś dostał update? 
Mlody31
Pioneer
Opcje
Podobno globalnie 8 kwietnia
0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Potwierdzona data to dzisiaj 7 kwietnia. Aktualizacja będzie dostępna dla serii S24 oraz Z Fold/Flip 6. Oprogramowanie będzie stopniowo wdrażana do starszych modeli.

Pozdrawiam
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Harmonogram Aktualizacji Oprogramowania Samsunga przedstawiony Korei

Ogłoszenie Harmonogramu W Korei pojawił się harmonogram aktualizacji, który prezentuje się następująco

Aktualizacje - Kwiecień
• Kwiecień: Galaxy S24/S24+/S24 Ultra, Z Fold 6, Z Flip 6, Z Fold Special Edition, Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, Tab S10+/S10 Ultra, S23/S23+/S23 Ultra, S24 FE

Aktualizacje - Maj
• Maj: Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4, Tab S9/S9+/S9 Ultra, S23 FE, Z Fold 3, Z Flip 3, A34, A35, S22/S22+/S22 Ultra, Tab S8/S8+/S8 Ultra, S21/S21+/S21 Ultra, Galaxy A16, Galaxy Quantum 5, Galaxy Quantum 4

Aktualizacje - Czerwiec
• Czerwiec: Galaxy Tab S9 FE/S9 FE+, Galaxy A73, A53, A33, A25, A24, A15, Quantum 3, Jump 3, Jump 2, Buddy 3, Galaxy Tab A9/A9+, Tab Active 5, Tab Active 4 Pro, Wide 7
0 Like
kowaltomek
Explorer
Opcje
A55?
0 Like
dario9678
Pathfinder
Opcje
Maj
0 Like
Zonniak