Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S24 FE | S24 | S24+ | S24 Ultra

(Temat utworzony: 17-01-2024 08:35 PM)
134371 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy-S24-Series_dl1.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S24, Galaxy S24+ oraz Galaxy S24 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony?

7-updates.jpg

Najnowsze flagowce Samsung kontynuują zobowiązanie firmy do wydłużenia cyklu życia produktu, oferując 7 generacji aktualizacji systemu operacyjnego i 7 lat aktualizacji zabezpieczeń:

• System: 7 aktualizacji począwszy od systemu Android 14
  • Bezpieczeństwo: 7 lat aktywnego wsparcia począwszy od stycznia 2024

Informacje o aktualizacjach:

Screenshot_20240711_151938_Software update.jpg

Galaxy S24 FE (SM-S721B):

Galaxy S24 (SM-S921B):

Galaxy S24+ (SM-S926B):

Galaxy S24 Ultra (SM-S928B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

2 588 Odpowiedzi
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Ale czy tydzień, dwa, miesiąc kogoś zbawi? Coś nie dziala, telefon jest nieużywalny? No serio? Jak dzieci
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Są przecieki ze 7 lutego
rybus85
Helping Hand
Opcje
Czy ja wiem. Krzakomi. *****. Nie chciałbym. Mówisz o pixelu? Ojciec ma 9 PRO XL. I nie widać tam różnicy czy to 14,15 czy 16 😉 U ojca 15,kolega z pracy ma betę 16.
A teraz zobacz ile w sofcie masz u Samsunga. Chyba tak dużego uptade jeszcze nie było.
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
zgodziłbym się z Tobą ale beta 2 androida zaraz po deweloperach na większości firm miała miejsce w maju 2024, natomiast firmy w tym samsung androida od google dostali w lutym 2024, w październiku flagowca już latały na stabilnej a u samsunga nie było jeszcze bety i tak nikogo to nie zbawi ani za dużo nie wieniesie ale po co było pompować jakie to wsparcie oferują, szczególnie że w 24r. było strasznie dużo wpadek w sofcie jak i aktualizacjach, nikt tak nie pompował jak samsung w tej kwestii a wyszedł najgorzej bo jedyny nie ma 15 nie licząc serii s25 i to nie jest tydzień tylko miesiące, podobnie jak z niedoczekana aktualizacja aparatów w s24u etc. etc.
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Zauważ że większość producentów lekko dostoauje swoje nakładki do androida który wychodzi a.samung wprowadzając swoje AI i inne nowości potrzebuję więcej czasu żeby nie robić czegoś co generuje problem, wiele jest integracji ai w apliakcjach itp
T0m0
Pathfinder
Opcje
ludzie trochę cierpliwosci ja sam nie mogłem się doczekać ale zrozumiałem że to nie ma sensu i że mam spokojnie poczekać, ja mam A54 więc sobie jeszcze dłużej poczekam ale trudno, takie życie. Jest 350 miliardów postów o tyn KIEDY ONE UI 7.
code4bin
Pioneer
Opcje
No spoko, w pikselach masz czysty Android bez nakładek z tad brak różnicy na pierwszy żut oka.,.,. I one ui 7.0 to oczywiście duży update ale .... płacimy duże pieniądze by otrzymywać duże update 🔥 w czasie kiedy nowe Romy się pojawiają a nie po dużym opóźnieniu
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
nie zgodzę się użytkuje kilku fonów w roku np oppo ma lepiej dopracowane ai I mocniej rozbudowana nakładkę, tak samo honor, przy honorze one ui to jakieś 30% wszystkiego, pixel i sony to delikatne nakładki ale pixel ma więcej ai zresztą to w galaktykach na nim się opiera, natomiast xiaomi tak jako ciekawostka pierwsze miało tłumaczenie i podsumowanie ai niż samsung nie wspomnę o vivo ta nakładka to nieskończona ilości ustawień, takie moje hobby dlatego mnie osobiście tak wk.. samsung bo zawsze co roku użytkuje nowy flagowiec ich i widzę tą pogłębiającą się przepaść do konkurencji
code4bin
Pioneer
Opcje
No nie 😂 właśnie płacimy po kilka tysięcy złotych bo nie mamy czasu🔥🔥
0 Like