Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Telefon samoistnie wydaje dźwięki

(Temat utworzony: 09-10-2024 02:38 PM)
757 Wyświetlenia
Michalcab
Apprentice
Opcje
Cześć,ostatnio zauważyłem że mój samsung s23 samoistnie wydaje 3-krotny sygnał dżwiękowy na 50% bateri oraz 20%
Zastanawiam się jak to wyłączyć,problem nie ustaje nawet przy wyłączonych powiadomieniach i włączonym trybie tylko wibracje 
0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Michalcab, Jeśli dźwięk pochodzi z jakiejś aplikacji, a nie systemu to warto spróbować z narzędziem Nice Catch. Zarejestruje ono każdą aplikację, która wygenerowała dźwięk w Twoim telefonie.

Screenshot_20241009_180410_Nice Catch.jpg

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.goodcatch?langCd=pl

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Michalcab, Zacznij od sprawdzenia Trybów i procedur. Może masz tam ustawioną procedurę na generowanie dźwięku przy zadanym poziomie naładowania baterii.

Maximus_S22
Pioneer
Opcje
Wejdź w ustawienia > powiadomienia > wszystkie powiadomienia > systemowe. Spróbuj tam poszukać powiadomienia baterii. Jeśli nie, to w wejdź ww KNOXa, bateria i szukaj tam. Miałem podobny problem S22
Michalcab
Apprentice
Opcje
@kamil40013,@Maximus_S22 niestety próbowałem już tych rzeczy a problem nadal nie ustaje
0 Like
Maximus_S22
Pioneer
Opcje
To w takim razie zostaje już tylko jedno: ustawienia, powiadomienia, wszystkie powiadomienia i wyłącz powiadomienia systemu lub powiadomienia android. Ale ostrzegam, że możesz nie dostawać powiadomień z ważnych Tobie aplikacji, albo aplikacji systemowych ( aktualizazje itd)
Maximus_S22
Pioneer
Opcje
Spróbuj...1728483408697.jpg1728483414215.jpg
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Michalcab, Jeśli dźwięk pochodzi z jakiejś aplikacji, a nie systemu to warto spróbować z narzędziem Nice Catch. Zarejestruje ono każdą aplikację, która wygenerowała dźwięk w Twoim telefonie.

Screenshot_20241009_180410_Nice Catch.jpg

https://galaxystore.samsung.com/detail/com.samsung.android.app.goodcatch?langCd=pl

Michalcab
Apprentice
Opcje
@kamil40013 dzięki problem rozwiązany