Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S23 FE | S23 | S23+ | S23 Ultra

(Temat utworzony: tydzień temu)
1302 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy_S23_Series_02.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy S23+ oraz Galaxy S23 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony z serii Galaxy S23?

• System: Android 17
  • Bezpieczeństwo: 01.02.2028

Modele S23 otrzymają aż 4 duże aktualizacje systemu Android oraz 5 lat wsparcia w postaci aktualizacji bezpieczeństwa. To oznacza, że ostatnią aktualizacją systemu będzie Android 17 a wsparcie bezpieczeństwa zakończy się w lutym 2028 roku.

Informacje o aktualizacjach:

Galaxy S23 FE (SM-S711B):

Galaxy S23 (SM-S911B):

Galaxy S23+ (SM-S916B):

Galaxy S23 Ultra (SM-S918B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 872 Odpowiedzi
Grzegorx
Voyager
Opcje
Jak mój S23U zakończy wydawanie aktualizacji i łat bezpieczeństwa to przejdę na Vivo. Ten to odszedł Samsungowi i Apple daleko do przodu względem fotografii.
0 Like
Marex66
Journeyman
Opcje
Nie tylko ten ale i wielu innych..Oppo X8 pro , Pixel , Xiaomi 15 Ultra Huawei Pura..można by tak pewnie jeszcze wymieniać...Model Ultra jakoś jeszcze broni się pod względem fotografii gorsza sprawa z podstawową Eską.. Moja S23 doprowadza mnie już do szału w Czerwcu kończy się gwarancja i żegnam się z marką..wybór niewielki ale na szczęście w Maju Vivo wchodzi do Polski..jeżeli model X 200 mini wejdzie do EU to go kupię jeżeli nie to Pixel 9 Pro 512 GB..Android 15 na S23 przelał czarę goryczy..
0 Like
tom55asz
Apprentice
Opcje

Czy ktoś już pobrał UI7 dla s23???
D210D
Apprentice
Opcje
Czy ktoś z posiadaczy S23 dostał już update do One UI 7? U mnie wciąż brak 🤔
0 Like
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Nikt jeszcze nie dostał aktualizacji do One UI 7 na S23. Aktualizacja na ten model planowana jest na maj.
Harmonogram aktualizacji Android 15 z One UI 7
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-15-z-one-ui...
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Aktualizacja dla tego modelu nie jest jeszcze dostępna. Aktualizacja dla S23 planowana jest na maj.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/harmonogram-aktualizacji-android-15-z-one-ui...
Krzyś03
Pioneer
Opcje
Którego roku?
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Krzyś03, 2025.

0 Like
OREO10
Pioneer
Opcje
Witam , 
Dostał ktoś już androida 15 z UI 7 na Samsung Galaxy s23 XEO ? 
Dzisiaj otrzymałam androida 15 na tablet tabs S9 , telefon wciąż czekam. Na listach z harmonogramem miało być odwrotnie.... 
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Aktualizacja do One UI 7 na S23 nie została jeszcze udostępniona. Aktualizacja na ten model planowana jest na maj. Trzeba cierpliwie czekać.