Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja na ultra S23

(Temat utworzony: sobota)
196 Wyświetlenia
Arturj76
Journeyman
Opcje
android 15 szybko rozladowywuje sie bateria na ultra s23
12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Po tak dużej aktualizacji system potrzebuje kilku dni na zoptymalizowanie się i w tym czasie bateria może krócej trzymać. Gdyby jednak po kilku dniach nie było poprawy wykonaj Wipe Cache Partition. Zabieg nie usuwa danych.
Instrukcja - Wipe Cache Partition:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Aros12
Helping Hand
Opcje
Nie wiem czy to dobry wynik, ale u mnie robi po 5-6 godz. SOT
qubus182
Student
Opcje
Podłączam się pod wątek. Po aktualizacji bateria trzyma mniej więcej połowę tego co przed aktualizacją. Telefon przed aktualizacją w normalnym używaniu bez problemu trzymał dobę. Teraz po południu już trzeba go podłączać do ładowania. Według statystyk zużycia baterii, żadna aplikacja nie powoduje tego drenażu.
Arturj76
Journeyman
Opcje
Dokładnie u mnie jest to samo

Juras8
Voyager
Opcje
U mnie też baterie doi czekałem chwilę żeby zbadać temat ale półtora dnia mi trzymała bateria a jest godzina 18.30 i mam 48% jakaś porażka ten system nowszy. I robiłem wipe cache partition
Jacekbar
Navigator
Opcje
Z tego co czytałem już tutaj na forum to temat został już zgloszony do Samsunga i trzeba czekać na aktualizacje która to poprawi.
Grzesiek1981
Pathfinder
Opcje
Ultras dziś zaktualizowany .... co do baterii nie widzę różnicy co do płynności i szybkości w działaniu na wielki plus . Po aktualizacji zrobiłem wipe cache , następnie zaktualizowałem wszystkie aplikacje i kolejny wipe cache. Aktualizacja na plus zero problemów 👌🤟👍
0 Like
Pitson23
Voyager
Opcje
Popatrz.. I nikt nie testuje wcześniej... po co są Ci programiści w Samsungu i po co są te śmieszne beta testy 😂. Swoją drogą śmieszą mnie ludzie którzy czekają na aktualizacje androida... przecież to od lat wiadomo, że jedno naprawią a inne zepsują i tak w kółko.
0 Like
Aros12
Helping Hand
Opcje
taki sot1746301661226.jpg
0 Like