Podłączam się pod wątek. Po aktualizacji bateria trzyma mniej więcej połowę tego co przed aktualizacją. Telefon przed aktualizacją w normalnym używaniu bez problemu trzymał dobę. Teraz po południu już trzeba go podłączać do ładowania. Według statystyk zużycia baterii, żadna aplikacja nie powoduje tego drenażu.
U mnie też baterie doi czekałem chwilę żeby zbadać temat ale półtora dnia mi trzymała bateria a jest godzina 18.30 i mam 48% jakaś porażka ten system nowszy. I robiłem wipe cache partition
Ultras dziś zaktualizowany .... co do baterii nie widzę różnicy co do płynności i szybkości w działaniu na wielki plus . Po aktualizacji zrobiłem wipe cache , następnie zaktualizowałem wszystkie aplikacje i kolejny wipe cache. Aktualizacja na plus zero problemów 👌🤟👍
Popatrz.. I nikt nie testuje wcześniej... po co są Ci programiści w Samsungu i po co są te śmieszne beta testy 😂. Swoją drogą śmieszą mnie ludzie którzy czekają na aktualizacje androida... przecież to od lat wiadomo, że jedno naprawią a inne zepsują i tak w kółko.