Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S23 U Po aktualizacji stał się zlomem

(Temat utworzony: 21-03-2025 05:35 PM)
515 Wyświetlenia
Bo___
Pathfinder
Opcje
Po aktualizacji nie da się tego używać. Wystarczy że ktoś zadzwoni telefon traci kontakt z internetem, i trzeba wyłączyć lub użyć samolotu żeby połączenie wróciło. Jest to irytujące jak siedzę na necie lub tel działa jako router, wszystko się permanentnie zrywa. 
12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Na początek wykonaj Wipe Cache Partition. Zabieg nie usuwa danych.
Poradnik jak wykonać Wipe Cache Partition:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Coś te aktualizacje ostatnie zamiast ulepszać to pogarszają 🫤
miroON
Big Cheese
Opcje
Na szczescie nie mam takich problemow Owszem bateria nagle zaczeła lecieć w dol Ale widze ze troche sie to unormowalo
@Anonymous User niestety Samsung co 2lata z kazda nowa wersją kończącymi okres gwarancji psuje poprzedniki Tak bylo z s22 teraz padlo na s23 za rok bedzie to s24
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Witaj w "nowej codzienności" inteligentnego "Wszechświata" Samsunga...
Aros12
Voyager
Opcje
Dlatego najlepiej nie aktualizować
konrakr
Explorer
Opcje
Pod każdym wątkiem o tym piszesz a w niczym to nie pomaga..
Bolo1985
Navigator
Opcje
Nie wiem co wy macie za telefony ale ja pobieram każdą aktualizacje i nie spotkałem się z żadnymi problemami. Napewno macie Samsungi te nie z Aliexpress? 😂 Nie no żartuję 😊 taki mały żarcik, dziwne że macie problemy po aktualizacji.
Bo___
Pathfinder
Opcje
Z bateria też prawda. Co aktualizacja leci w dol
0 Like
Bo___
Pathfinder
Opcje
Wipe nie pomaga. Czy ktoś wie jak naprawić ten złom. Nie wiem na co liczy samsung, popsuli aktualizacjami s22u, popsuli s23u, kupię kolejny telefon, ale na pewno nie samsung
0 Like