Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Robienie jajowatej/wypukłej twarzy po aktualizacji

(Temat utworzony: 08-07-2023 05:39 PM)
4090 Wyświetlenia
Anulka1502
Pioneer
Opcje

Ja z kolejnym zaobserwowanym problemem po ost aktualizacji systemu. Czy też tak macie jak robicie sobie selfie i wyglądacie ok, a po cyknięciu i obrobieniu automatycznym przez system twarz robi wam się jajowata/wypukła trochę tak jak przy rybim oku? To mega irytujące.... 

image

image
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Anulka1502  napisał(a):
Swoją drogą to wtf zeby czyscic telefon do zera jak tylko pojawia się nowa aktualizacja. Serio jestem w szoku, ze telefon za tyle tysięcy ma tak beznadziejny aparat

Nikt nie napisał żeby przywracać ustawienia fabryczne po każdej nowej aktualizacji oprogramowania. Ten zabieg jest zalecany w momencie kiedy wystąpi problem i żadne inne wskazówki nie przynoszą oczekiwanych rezultatów.

Nogawiec
Apprentice
Opcje

Hej ja kupilem telefon przez internet na stronie samsung mam 14 dni na zwrot i jutro to odsylam tragedia telefon

0 Like
Nogawiec
Apprentice
Opcje
Dlatego polecam zakupy w sieci bezproblemowy zwrot, nie podoba sie podczas uzytkowania to odsylasz ,tak dziala to w sieci.
0 Like
Anulka1502
Pioneer
Opcje
No ja też dokonałam zakupu przez internet ale w lutym -.- Aktualizacje są dopiero teraz gdzie wychodzą kolejne problemy z aparatem
0 Like
Nogawiec
Apprentice
Opcje
Nie umiem w takie rzeczy telefon za takie pieniadze ma chodzic i tyle
0 Like
NesaKa
Journeyman
Opcje

Cześć od jakiegoś czasu zauważyłam, że gdy robie selfie widzę ok zdjęcie, ale gdy przechodzę do galerii by zobaczyć selfie to zdjecie nagle się wydłuża? Nie potrafię dokładnie tego nazwać ale twarz wygląda inaczej,  jakby efekt rybiego oka był zastosowany. Przywróciłam już dane na domyślne nic nie pomaga, wiecie jak się pozbyć tego efektu?

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, prosimy o przykładowe zdjęcie.
patyczak
Black Belt 
Opcje
A nie robisz tych selfie aparatem szerokokątnym?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy problem występował od nowości czy pojawił się dopiero po czasie? Jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych bez kopii zapasowej nic nie zmieniło to pozostaje zgłosić błąd do inżynierów firmy Samsung. Możesz to zrobić za pomocą instrukcji z poniższego wątku:

[Poradnik] Jak zgłosić błąd do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@NesaKa  Cześć 

Jeżeli mamy wyłączone wszystkie ulepszacze zdjęcia to Możemy jedynie zastosować wskazówki podane przez kolegę @mirudo24