Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Etui a rysik s pen problemy w działaniu.

(Temat utworzony: 30-09-2023 01:24 AM)
410 Wyświetlenia
Juras8
Voyager
Opcje

Zakupiłem fajne zgrabne etui powiem tak wygląd klasa 1 odrazu jak przyszło je założyłem wiadomo telefon drogi trzeba go chronić. Cały dzień czasu nie było zbyt się bawić telefonem czyli rozmowy sms mms i to tyle. Wieczorem usiadłem chciałem troche wiadomości usunąć za pomocą rysika s pen no jakoś dziwnie mi się zaczął zachowywać aż się z lekka wkurzyłem Zacząłem przeglądać fotki i używać rysika zaś dziwne zachowanie. Wszedłem na diagnostykę urządzenia tej strony a tu rysik robi co chce myślę tak wyjmę z etui bo coś ten magnes ciężki i co się okazuje wszystko wróciło do normy. Także ostrzegam testujcie odrazu wasze jak kupujecie bo ja to zwróciłem sprzedawcy i kupiłem tańsze i działa super zero problemów. Sprzedawca tego pierwszego twierdził ze nikt nie zgłaszał takiego problemu co ja. Założyłem etui na inny s23 i to samo się robiło. Dodam że starczyło telefon położyć na tym etui nawet nie pakować do niego telefonu i jyz rysik świrował mam nawet film nagrany z tej operacji. Także ostrzegam uważajcie co kupujecie czasem coś za 45 złoty jest lepsze od tych droższych rzeczy bo tyle teraz dałem i jest ok. 

6 Odpowiedzi
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Co to za etui?
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Ja używam Ringke FX I jak zawsze jestem zadowolony
Juras8
Voyager
Opcje
Tak wygląda metalowe ramki rzekomo premium to jest to wadliwe Screenshot_20230930_092334_Allegro.jpg
0 Like
rtutus
Apprentice
Opcje
Mam problem z rysikiem. Rysowanie i wskaźnik pięknie działa na całym obszarze ekranu z wyjątkiem środkowego pola wzdłuż prawej krawędzi. Nie mogę tam nic narysować i nie wyświetla się też wskaźnik. Zastanawiam się czy to problem z jakąś kalibracja czy fizyczne uszkodzenie sprzętu. Przyjrzałem się temu obszarowi ekranu i nic szczególnego nie zauważyłem. Czy ktoś ma jakiś pomysł?
0 Like
Mighn
Big Cheese
Opcje
Nie założyłeś przypadkiem etui z magsafe albo z jakimś mocnym magnesem?
rtutus
Apprentice
Opcje
Masz absolutną rację. Zdjąłem etui i wszystko śmiga. Wielkie dzięki!!!