Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Problema conectare mașină tethering

(Subiect creat la: 28-07-2023 12:42 PM)
340 Vizualizări
KrlGC
Explorer
Opțiuni
Bună ziua, am un s23 ultra, când vreau sa îl conectez prin Bluetooth la mașină, deseori se întrerupe Bluetooth și îmi apare cerere de tethering, chiar dacă în setări am.blocat această funcție! Cum pot să schimb acest lucru ? În timp ce vorbesc la telefon pe Bluetooth, se închide conexiunea Bluetooth și se închide și telefonul ...
Vă rog să mă ajutați cu sfaturi !

Mulțumesc 
2 Soluţii
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. În setările de la mașină nu ai ceva opțiune de apel prin internet, sau internet prin bluetooth, sau navigația are active notificările de trafic? Cererea vine practic de la mașină.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Masina are Android Auto sau este doar sistemul multimedia clasic cu conectare prin BT?

Daca eate doar cu BT, ar trebui sa stergi asocierea si sa o refaci, in mod normal nu cere decat access la contacte si eventual fisierele/locatiile media daca suporta si audio prin BT.

Verifica sa nu aiba ceva hotspot internet activ, in acest caz insa ar fi trebuit sa foloseasca o conexiune WiFi. Conexiune de retea prin BT este mai rar intalnita dar depinde acum si de masina

Edit: Am vazut ca problema este comuna in special la Volvo si asa după cum spune colegul @AlphaBlue, masina incearca sa se conexteze la internet prin intermediul telefonului si utilizeaza o legatura BT pt asta. Verifica setarile masinii pt astfel de optiuni

Ca idee, acest lucru poate sa dauneze convorbirilor deoarece ambele folosesc conexiunea BT iar internetul poate genera trafic destul de serios, functie de ce solicita masina si in acest caz se ocupa destul de mult din resursele conexiunii. Nu stiu ce standard de BT suporta masina, daca este generatie noua (1 an sau 2) poate suporta BT 5.0/5.1, altfel poate fi pe BT 4.0 sau chiar mai vechi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. În setările de la mașină nu ai ceva opțiune de apel prin internet, sau internet prin bluetooth, sau navigația are active notificările de trafic? Cererea vine practic de la mașină.
KrlGC
Explorer
Opțiuni
Sincer o sa verific ce setări are mașina, înainte aveam s21 și nu am întâmpinat problema asta ,cred ca o sa reconectez mașina și telefonul să văd dacă exista apelul prin internet...
Mulțumesc AlphaBlue
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Masina are Android Auto sau este doar sistemul multimedia clasic cu conectare prin BT?

Daca eate doar cu BT, ar trebui sa stergi asocierea si sa o refaci, in mod normal nu cere decat access la contacte si eventual fisierele/locatiile media daca suporta si audio prin BT.

Verifica sa nu aiba ceva hotspot internet activ, in acest caz insa ar fi trebuit sa foloseasca o conexiune WiFi. Conexiune de retea prin BT este mai rar intalnita dar depinde acum si de masina

Edit: Am vazut ca problema este comuna in special la Volvo si asa după cum spune colegul @AlphaBlue, masina incearca sa se conexteze la internet prin intermediul telefonului si utilizeaza o legatura BT pt asta. Verifica setarile masinii pt astfel de optiuni

Ca idee, acest lucru poate sa dauneze convorbirilor deoarece ambele folosesc conexiunea BT iar internetul poate genera trafic destul de serios, functie de ce solicita masina si in acest caz se ocupa destul de mult din resursele conexiunii. Nu stiu ce standard de BT suporta masina, daca este generatie noua (1 an sau 2) poate suporta BT 5.0/5.1, altfel poate fi pe BT 4.0 sau chiar mai vechi

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
KrlGC
Explorer
Opțiuni
Este un BMW, nmdeci cred ca este multimedia bt ,nu Android , exact la asta ma gândeam ca niciodată nu a cerut înainte acces la internet ... azi ii dau de cap și o să vă scriu ce am reușit! Vă mulțumesc pentru sfaturi ,sincer nu știam ca membrii sunt atât de prompți!!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Unii suntem mai fara viata personala si stam aici sa vanam cand apar posturi noi sa le raspundem.. 🤣 🤣 🤣

Glumesc...suntem doar pasionati, ne plac dispozitivele noastre Samsung si incercam sa ajutam si sa fim utili cum putem asa incat intram destul de des sa citim pe aici. Eu de ex am raspuns acum de pe marginea piscinei asa ca....imbin utilul cu placutul

O zi frumoasa si sa ne spui ce ai rezolvat, poate fi de folos si pt altii

KrlGC
Explorer
Opțiuni
Deci ,mi-am forțat mâna și am reușit să scot "data transfer" și acum nu îmi mai cere telefonul permisiunea pentru tethering... finally !
Am atașat și imagini cu setările curente . Înainte aveam toate iconițele din dreapta "Carla s23" albastre, acum am scos data transfer și nu mai apar . Am realizat că mașina știe mai multe decât mine ( să nu mai discutăm de telefon...) O să o las o zi să își scoată prin data transfer actualizările de sistem ,probabil ar fi timpul ...

Ps: și mie îmi plac dispozitivele Samsung și încă mai am de învățat...20230728_122355_1000070131_1690536237.jpg20230728_122409_1000070132_1690536251.jpg20230728_122420_1000070133_1690536262.jpg
3Merlin
Legend
Opțiuni
Iubesc femeia și (auto)mobilul, încă din copilărie, chiar dacă n-am permis de conducere.
Motivul?!
Ambele folosesc inteligența într-un mod surprinzător, chiar dacă (uneori) e artificială.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
"Transferring data via Bluetooth device" cred ca era setarea care solicita thetering. E bine ca ai gasit optiunea, de acum va fi ok si stii si unde sa modifici daca in viitor vei avea nevoie de ea activa.

Daca iti place tehnologia si dispozitivele Samsung, piti sa intrii pe platforma si sa citesti, sunt destule articole interesante care iti pot arata aspecte pe care poate nu le stiai. Si nu doar in zona telefoanelor mobile, se vorbeste si despre TV-uri, electrocasnice, etc...am scris de ex un review la un aspurator Bespoke Jet pe care l-am achizitionat si e chiar super. O sa iau uscator probabil combinat cu masina de spalat si voi face review si acolo, colegii au pus o gramada de articole intetesante si review-uri....ai ce sa citesti

KrlGC
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc frumos, uscătorul este și pe lista mea,să completez perechea mașinii, și da, și electrocasnicele mari sunt tot brandul Samsung...degeaba, faci ce faci si tot samsung alegi ...
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am si AC si pot spune ca e super, programabil de la distanta, sunt in concediu si intru sa ii dau drumul sa faca racoare pt pisicile care probabil se topesc in Bucuresti 🤣. Am rutina facuta ca atunci cand plec de la firma spre casa si ma apropii sa dea drumul la aer, etc. Posibilitati sunt destule.
Daca ai uscator si masina de spalat Samsung, se sincronizeaza ciclul de spalare cu cel de uscare pt eficienta maxima, de asta si vreau sa le iau

De ales alegi Samsung pt ecosistem, cam cum faci si daca esti pe Apple de ex. Avand ceas, telefon, tableta, eventual TV de la acelasi brand si cum acesta iti ofera alternative de calitate cam la orice, e normal sa le iei pt a fi integrate in acelasi hub si pt a folosi aceasi aplicatie...este alegerea naturala ca sa zic asa.

Aici as zice ca avem avantaj, la Apple nu am vazut sa existe electrocasnice....

KrlGC
Explorer
Opțiuni
Exact, smart things makes life easier ...