Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Rezolvare problema de conectare la android auto cu S23Ultra

(Subiect creat la: 06-12-2023 03:38 PM)
783 Vizualizări
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Salut la toată lumea! 
Astăzi am rezolvat și problema conectării la android auto și în special la Skoda.
Astăzi am instalat noul update la reprezentanta și merge perfect. 
Dacă mai sunt posesorii se Skoda și au aceasta problema care era una generala pentru modelul s23ultra a fost rezolvata cu acest update.
9 Răspunsuri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Ce versiune de soft ai acum? Unitatea media este MIB 3?
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
MiB 3 cred 🤣
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Intreb pentru ca de cand cu android 14, se deconecteaza de la Android Auto destul de des. Am facut si eu update la MIB 3 la versiunea 0324 in urma problemelor de lipsa GPS pe Waze dar nu s-a rezolvat nimic. Problema persista si acum, dar mai enervant e ca tot pica conexiunea cu Android Auto.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Prin cablu?
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Wireless. Doar wireless. Nu merge prin cablu (masina e luata de noua in mai). Pana la one ui6 a mers perfect conexiunea cu android auto. Waze si bine si rau. Nu am facut legatura, dar citind despre waze, am dat de postari cu One ui6 si android auto si m-am "luminat".
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Am varianta prin cablu și e și varianta cea mai bine echipata😅 mașină e noua de câteva luni mai exact cred ca 4 luni.
Măcar ma bucura faptul ca am rezolvat și asa sa conectez telefonul la ia.
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Eu nu pot decat prin wireless. Fara wireless nu vrea. Din ce am citit pe net softul e la zi. Nici nu ma gandeam la S24, dar dupa cate bug-uri are S23 Ultra cu Android Auto, ma face sa ma gandesc sa-l schimb.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Nu e vorba de telefon, e problema la Skoda. Nu reușește sa ii facă optimizare.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
La mine prin cablu vad ca au reușit. Nu mai merg pe waze de ceva timp e mult mai precisa google maps.
0 Aprecieri