Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Problemă de conectivitate S23 Ultra - T7 Shield

(Subiect creat la: 21-11-2023 12:04 PM)
275 Vizualizări
imstef
Pioneer
Opțiuni
Salut! Am cumpărat acum ceva vreme T7 Shield, 4TB pentru a-mi muta fișierele de pe telefon pe el. Pe la începutul lunii l-am folosit ultima oară când mergea cum trebuie. Ieri am vrut să-l conectez pentru a-mi elibera spațiu de stocare, dar acesta nu apărea, chiar dacă era afișat cum trebuie în Samsung Magician pe telefon. Pe alte dispozitive se conectează și apare, atât pe Desktop, cât și pe alte telefoane tot cu USB-C și același cablu (cel inclus în cutie). Sunt pe ultima versiune de OneUI 5.1, ultima care a apărut înainte de OneUI 6. Pe alt telefon Galaxy S23 Ultra se conectează fără nicio problemă, dar acesta are o software din februarie. Ce aș putea face, fără să trimit SSD-ul sau telefonul în service?
1 Soluţie
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu formata nimic, foarte bine.

Am testat și noi situația descrisă de tine. SSD-ul se conecta perfect la Galaxy S23 Ultra, cu ultimul update făcut, dar în momentul în care am instalat aplicația Samsung Magician nu mai era văzut. De asemenea, după dezinstalarea aplicației Samsung Magician SSD-ul a reapărut la conectarea prin cablu.

Prin urmare, problema este la aplicație. Îți sugerez să trimiți și feedback la Samsung, prin intermediul Samsung Members, în care să descrii bug-ul, poate că este nevoie de o optimizare a aplicației. O să transmitem și noi mai departe situația.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

7 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu cred că are rost să trimiți SSD-ul în service. Necazul ți se trage, probabil, de la update-ul de software. Ai încercat să faci ceva cu aplicația Samsung Magician? Clear data, clear cache?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
imstef
Pioneer
Opțiuni
Nu am încercat, will do. Am încercat să dau și anulare la pop up-ul in care mi se cere să acord permisiune pentru ca Samsung Magician să gestioneze PSSD T7 Shield. Totuși, mereu am o notificare care îmi spune că există o problemă cu Samsung Portable SSD, în care mi se cere formatarea SSD-ului doar pe telefonul cu problema. Nu vreau dă îl formatez deoarece am date importante pe el 😔
0 Aprecieri
Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu formata nimic, foarte bine.

Am testat și noi situația descrisă de tine. SSD-ul se conecta perfect la Galaxy S23 Ultra, cu ultimul update făcut, dar în momentul în care am instalat aplicația Samsung Magician nu mai era văzut. De asemenea, după dezinstalarea aplicației Samsung Magician SSD-ul a reapărut la conectarea prin cablu.

Prin urmare, problema este la aplicație. Îți sugerez să trimiți și feedback la Samsung, prin intermediul Samsung Members, în care să descrii bug-ul, poate că este nevoie de o optimizare a aplicației. O să transmitem și noi mai departe situația.

NU UITA!

imstef
Pioneer
Opțiuni
Mulțumesc! Deci Samsung Magician e problema. Să dezinstalez aplicația?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Păi, eu așa zic, cel puțin până se rezolvă problema.

Totuși, ce nu înțeleg, de ce ai nevoie de Samsung Magician, dacă el se poate conecta direct la telefon prin cablu? Are opțiuni special de back-up Samsung Magician?

NU UITA!

imstef
Pioneer
Opțiuni
Nu cred, nici nu folosesc opțiunea de criptare a SSD-ului, dar am zis să o am ca să o încerc. Era și în rădăcina SSD-ului, așa că am zis să o instalez.
0 Aprecieri
imstef
Pioneer
Opțiuni
Update: problema s-a rezolvat după dezinstalarea Samsung Magician. Mi-am adus aminte de raportul de erori după ce am dezinstalat aplicația, trebuie neapărat inclus un raport de eroare?
0 Aprecieri