Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S23 FE | S23 | S23+ | S23 Ultra

(Temat utworzony: 01-11-2023 09:12 AM)
468 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy_S23_Series_02.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy S23+ oraz Galaxy S23 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony z serii Galaxy S23?

• System: Android 17
  • Bezpieczeństwo: 01.02.2028

Modele S23 otrzymają aż 4 duże aktualizacje systemu Android oraz 5 lat wsparcia w postaci aktualizacji bezpieczeństwa. To oznacza, że ostatnią aktualizacją systemu będzie Android 17 a wsparcie bezpieczeństwa zakończy się w lutym 2028 roku.

Informacje o aktualizacjach:

Galaxy S23 FE (SM-S711B):

Galaxy S23 (SM-S911B):

Galaxy S23+ (SM-S916B):

Galaxy S23 Ultra (SM-S918B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 872 Odpowiedzi
Seb007
Journeyman
Opcje
Dzień dobry. Po aktualizacji s23 ultra do Androida 14 i OUI6.0 praktycznie przestały działać słuchawki BT Huawei Free Buds Pro. Jakość dźwięku fatalna, brak możliwości sterowania głośnością. Na innych urządzeniach działają perfekcyjnie. Mam nadzieję, że support Samsunga szybko upora się z problemem
0 Like
tomekbartek
Explorer
Opcje
A Ty nie potrafisz pisać. Nie ma słowa takiego jak -rozumieszo -
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Może nie tyle gorsze, co bardziej dopracowane. Z telefonami brandowanymi było na serwisach zawsze mniej problemów softowych niż z czystym.
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Ty nie rozumieszo, że robisz bałagan. Wziąłeś kredyt żeby kupić już nie najmłodszy telefon, a problemy z czytaniem i przeglądaniem forum. Było milion razy co kiedy i gdzie. Tylko jesteś leniem. Zenada
tom8787
Journeyman
Opcje
Z całym szacunkiem nie kupuję telefonu i po to żeby ściągać Androida tylko że mnie to dziwi że telefon kupiony w Playu jest aktualizowany miesiąc później niż takie same telefony kupione gdzieś indziej Pozdrawiam miłego dnia geniuszu
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Prosze mieć świadomość ze operatorzy dostają oprogramowanie od Samsunga wcześniej, testują je i po swoich zmianach wypuszczają do swoich telefonów. Można powiedzieć ze jest bardziej dopracowane. Lepiej żeby pobrać bardziej dopracowane, niż narzekać ze znowu cos z telefonem się dzieje. Pozdrawiam.
tom8787
Journeyman
Opcje
Kupiłem jak wychodziło S8 w RTV AGD wraz z VR . Minęły 5 wiosenek i ekran zamienił się w różową plamę. Gwarancja też plama było już po
0 Like
tom8787
Journeyman
Opcje
👍
0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
ale jaki masz problem ?? wystarczy udać się gdzie trzeba zrobić co trzeba ewentualnie samemu trochę pokombinować jeśli ma się takie umiejętności..to żadna filozofia. wystarczy dostep do komp i odpowiedni program .a nie wypisywać tu swoje zale..z drugiej strony nawet cie i rozumiem tez kiedys miałem podobnie
tom8787
Journeyman
Opcje
Ja problemu żadnego nie mam ale nauczyłem się na błędach że kupowanie telefonu za gotówkę jest kompletnie nieopłacalne bo po trzech latach już bym miał znaczy najnowszy model choć z niego byłem bardzo zadowolony i dlatego dochodzą fanty w postaci różnych bonusów Pozdrawiam miłego dnia Każdy ma swoje zdanie na różne tematy więc PS Nie kupuję najnowszej technologii żeby potem w niej grzebać i ją naprawiać
0 Like