Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacje oprogramowania Galaxy S23 FE | S23 | S23+ | S23 Ultra

(Temat utworzony: 23-02-2025 02:45 PM)
144 Wyświetlenia
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Galaxy_S23_Series_02.jpg

W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach Galaxy S23, Galaxy S23+ oraz Galaxy S23 Ultra. Pamiętajcie, że z reguły w pierwszej kolejności aktualizacje trafiają do telefonów zakupionych w wolnej sprzedaży (wariant EUX). Telefony pochodzące od operatorów otrzymują aktualizacje nieco później.

Jak długo będą wspierane telefony z serii Galaxy S23?

• System: Android 17
  • Bezpieczeństwo: 01.02.2028

Modele S23 otrzymają aż 4 duże aktualizacje systemu Android oraz 5 lat wsparcia w postaci aktualizacji bezpieczeństwa. To oznacza, że ostatnią aktualizacją systemu będzie Android 17 a wsparcie bezpieczeństwa zakończy się w lutym 2028 roku.

Informacje o aktualizacjach:

Galaxy S23 FE (SM-S711B):

Galaxy S23 (SM-S911B):

Galaxy S23+ (SM-S916B):

Galaxy S23 Ultra (SM-S918B):

Dodatkowe informacje:

Przydatne odnośniki na forum:

Przydatne zewnętrzne odnośniki:

1 755 Odpowiedzi
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
@adtech84, zastanawia mnie czemu użytkujesz sprzęt samsunga skoro chińska konkurencja jest daleko z przodu. Przyzwyczajenie do marki?.
Miksio
Student
Opcje
Samsung nie spieszy się jak zwykle
0 Like
Krystian K_
Pioneer
Opcje

w s23 macie może już poprawki z lutego?
Czytałem art że 18.02 wydali poprawki a u mnie do dziś nic nie ma do pobrania ;(

0 Like
MarcinCho
Troubleshooter
Opcje
Zmień telefon na taki który od razu aktualizuj do nowego androida, i nie płacz więcej
adtech84
Explorer
Opcje
Dlatego, że Samsung był liderem innowacji. Jego telefony były wykonane z najlepszych materiałów, miały najlepsze podzespoły na daną chwilę i soft który był dopracowany i szybko aktualizowany. Mam S23U który działa jak należy i nie mam potrzeby zmiany tylko chęć na nowość. Na chwilę obecną, okroili s25u z funkcjonalności rysika BT i optycznego x10. Konkurencja daje baterię 6000mah w mniejsze obudowy, lepsze aparaty, nawet ekrany najnowsze Samsunga idą do konkurencji zamiast do flagowca z serii S. No i na koniec soft a właściwie brak Androida 15 ,kiedy użytkownicy Pixeli już testują Androida 16. S23U był świetny podczas premiery, teraz mamy co mamy i to się nie zmieni dopóki większość będzie broniła tej polityki.
Są jeszcze inni producenci, Iphone z tragicznym Hardware ale aktualizacjami na bieżąco. Pixele, które w wersji 10 prawdopodobnie dostaną procesory o TSMC a nie od Samsunga. Honory, OnePlusy, które kupisz za połowę ceny jak się postarasz.
Na koniec powiem tak, mam słuchawki Samsunga i lubię je ale one działają dobrze z Samsungiem. Jak zmienię markę to muszę się pozbyć całego ekosystemu tak więc jestem, czekam i liczę na to, że sprzedaż S25U pokaże Samsungowi drogę. Co roku będą pisali, że jest rewelacyjna ale po promocjach widać, że jednak nie. Rok z S23U jeszcze pozbędę, a potem zdecyduję.
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Rozumiem, ja też na rok odskoczyłem od S. Jedno co mnie trzyma to brak tych wielkich wysp aparatów.
adtech84
Explorer
Opcje
To też jest ważne, czyli wygląd. Samsung jest najbardziej w moim guście, zwłaszcza najnowsza Ska z płaskim ekranem. Byłem na nią napalony jak szczerbaty na suchary😁 Ale zdrowy rozsądek wygrał. Tak naprawdę mam S23U oklejonego bez ani jednej ryski, bateria trzyma świetnie. To mój najlepszy Samsung, zaczekam aby nie psuć sobie wrażenia, które i tak już ucierpiało bo nie wiem kiedy dostanę Androida 15🙂
0 Like
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Jako były (już) wieloletni użytkownik esek 22/23u i obecny s25u mogę tylko potwierdzić: dokładnie o tym wszystkim pisałem już jakiś czas temu i nie ja jeden. Dodam tylko, że wiadomości do Samsunga należy kierować na inny adres, nie tutaj. I co ważniejsze - sądzę, że zrozumiesz dopiero po fakcie - kiedy już dostaniesz te wymarzone aktualizacje (15 i 7) przeżyjesz niejedno rozczarowanie... Źle się dzieje w panstwie Samsunga od s24.
m4tekt
Voyager
Opcje
No słabo z tymi aktualizacjami. Iphone chyba najbardziej doi klienta, ale soft zawsze jest w momencie wprowadzenia nowego modelu. Samsung pod tym względem słabo. Powinni lepiej to ogarnąć.
Amazigh
Big Cheese
Opcje

Zasadniczo masz recht. Ale z drugiej strony - jak mawiał pewien mleczarz z Anatewki - wylewanie swojego wkurzenia na głowy innych boguduchawinnych użytkowników będących w identycznej sytuacji i mogacych dokładnie tyle samo (nic!) nikomu z nich nie pomaga. Ot, spuszcza co najwyzej trochę powietrza z wylewającego. Milion "skarg", 5 milionów pytań "kiedy?" nie przyspieszy procesu aktualizacji. Samsung zapewnia okres wsparcia. Ilość i częstotliwość są tylko "domniemane" ...

0 Like