Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Transmisja danych s22u

(Temat utworzony: 25-09-2023 11:33 AM)
369 Wyświetlenia
Borsuk74
Explorer
Opcje
Witam,
Czy ktoś też zauważył taki problem, że zasięg wskazuje na 3/4 lub 4/4 kreski LTE lub 5G w centrum Warszawy czy okolicach, a nie można otworzyć YT czy strony internetowej..? Testowane na Orange oraz Plus.. Dodam że zawsze mam taką samą drogę do pracy i na poprzednim telefonie takich problemów nie było... 🤔

Jedyne co pomaga to off/on trybu samolotowego aby ponownie zalogował się do sieci... 
107 Odpowiedzi
Arekrot
Explorer
Opcje
Witam. Prośba o pomoc. Telefon pokazuje ikonkę LTE ale nie ma internetu próbuję wyłączyć transfer danych potem tryb offline nic nie pomaga dalej wchodzę w ustawienia w połączenia i sieci komórkowe tam kombinuję z ustawieniami 5g LTE 3g2g nic nie pomaga dopiero wyłączenie i wyłączenie telefonu pomaga i jest internet. Dzieje się to wtedy gdy telefon straci całkowicie zasięg i ponownie zaloguję się do sieci. oczywiście połączenia glosowe są. Żadne aktualizacje dotychczasowe nie rozwiązały tego problemu. Ta przypadlosc jest to od nowosci. 
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. A czy posiada Pan jedną kartę SIM czy dwie? I w jakiej sieci jest telefon?
ELM0
Helping Hand
Opcje
Też mi się to przytrafiło i tylko restart pomógł. U mnie jedna karta a operator to plus
Arekrot
Explorer
Opcje
Jedna karta micro sim sieć orange(flex) telefon z polskiej dystrybucji niebrandowany.
0 Like
Arekrot
Explorer
Opcje
Mi się zdążą średnio raz na miesiąc, więc jakoś z tym żyje, chociaż telefon jest ma gwarancji.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę włożyć do drugiego slotu i sprawdzić i jaki ma Pan ustawiony punkt dostępu?
Arekrot
Explorer
Opcje
Zmienię slot i zobaczę. A może lepiej esim aktywować zamiast 2 slotu?
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
I jak sytuacja?
0 Like
Arekrot
Explorer
Opcje
Zmieniłem karte fizyczna sim na wirtualna esim, a do slotu sim 1 włożyłem swój drugi zapasowy nr(też orange). Ciekawostka: najpierw zapasowa karte włożyłem do slotu sim 2 i telefon w ustawieniach kazał mi wybierać która karta a działać nie mogły razem. 😁. Zobaczę jak S22 zachowa się po utracie zasięgu i dam znać.
0 Like
Members_ibkgNK3
Student
Opcje

Mam ten sam problem czy udało się go rozwiązać ?

0 Like