Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22U nieustanne restarty

(Temat utworzony: 06-04-2022 10:25 PM)
1433 Wyświetlenia
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

Nie można tego opisać prawidłowymi słowami, bo całość postu będzie wygwiazdkowana. Jak to możliwe, że urządzenie biznesowe i telefon uniemożliwia wykonanie czegokolwiek. Czy ktoś też ma taką jazdę z S22U jak ja. Dzisiaj zaliczyłem pierdyliard*n+1 restartów. Kurna telefon za 5k i nie można nawet zadzwonić. Jak narzekałem na baterie bo telefon trzymał 1.5-2h SOT to urw mi nie starczy żeby opisać co się dzieje. No po prostu nic nie działa. Od początku z przymrużeniem oka patrzyłem na różne komentarze. Od 24 lutego telefon działał super, bateria jak już pisałem kilka razy różnie. Dzisiaj, no nie wiem jak to opisać, jak praca glapińskiego chyba, no istny dramat. Nic nie mogę zrobić, napisać, co 5 minut restart, dodatkowo cały czas napieprza GPU, CPU. Robiłem wipe cache z 10 razy, app repair. Nie będę resetować co kilka dni telefonu. Ktoś ma podobnie? Wrzucam screeny, przerwy to restarty. Dodam, że do dzisiaj telefon działał dość dobrze, ale teraz użytowanie jest niemozliwe. Nie dodawałem żadnych aplikacji, nic nie blokowałem za pomocą adb. Jedynie uśpione aplikacje i kilka sugestii co do ustawień z XDA, tyle! W jakąś godzinę zjechało mi 50% baterii. 

Screenshot_20220406-194258_One UI Home.jpgScreenshot_20220406-194046_Device care.jpgScreenshot_20220406-192916_Battery Tracker.jpg

392 Odpowiedzi
Aresik94
Pioneer
Opcje
Gruboo 😮
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

no jest nieźle, zrobiłem reset wszystkiego, na razie się ściąga i instaluje. Wyjąłem nawet kartę i robię to bez sieci.  Patrzyłeś może u siebie ten GPUwatch ? To narzędzie w opcjach dewelopera.

0 Like
JaśFasola
Helping Hand
Opcje
Witamy w klubie. Mój na razie jakoś tam działa. Ale zgłaszam wadliwe działanie aparatu, jakoś specjalnie nikt się tym nie przejął. Zgłaszam, że obiecane Buds Pro do mnie nie dotarły, zero odzewu. Tak właśnie wygląda współczesna "normalność" 😒
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Mariuszuzd  Witam

Telefon zaktualizowany do najnowszej wersji?

Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

najnowsza wersja, zawsze instaluje oprogramowanie od razu, mam go od 24 lutego. Do dzisiaj oprócz baterii, która działała różnie wszystko działało. Jestem po resecie, ściągam aplikacje jednak zrobił już reset ze 2 razy w trakcie ...

0 Like
intercontinental
Navigator
Opcje
ja włączyłem tenn gpu watch i sekunda wykresu i black screen i reset. Po resecie sie nie wyswietlał ale zaczal sie grzac strasznie nagle i potem znowu blackscreen i reset.. wyłączyłem ten tryb dewelopera.
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@intercontinental, Ogólnie występuje jakiś problem z GPUWatch, który wpływa na stabilność i działanie urządzenia. U mnie ta nakładka też spowodowała podobne problemy. Najlepiej będzie zgłosić ten błąd przez Samsung Members i zaprzestać używania tego narzędzia.

lonelly
Voyager
Opcje
Ja bym reklamowal, i chyba zrobie tak ze swoim bo wifi to jakis paraliż.
Mariuszuzd
Helping Hand
Opcje

jak na razie po full resecie telefon się uspokoił. Obawiam się, że to aktualizacja sklepu play lub usług google to wszystko spowodowała. Ja mam od początku, od momentu zakupu wysokie zużycie baterii przez ten shiet.